Dia de l'esport

Diumenge, 7 d’abril de 2024 de 08:30 a 14:00

Vine a celebrar el dia de l'esport el proper Diumenge 7 d’abril de 2024, de 2/4 de 9 fins a les 2 del migdia, per conèixer les nostres entitats esportives.

Hi haurà un esmorzar saludable.
 
Inscripció gratuïta i obligatòria abans del divendres 5 d’abril. Ho podeu fer al QR del cartell o a l'enllaç https://forms.gle/GRNNmjSkmX5RLz8y6 . En cas de problemes podeu trucar a l'ajuntament al 938529017. 
 
Se sortejaran entre els participants que hagin practicat tots els esports, 2 vals del Decathlon valorats en 50 € per gastar en material esportiu. 
 
Inici de l'activitat és a 2/4 de 9 del matí a l'estació de Servei El Túnel (Entitats Els Dards) i finalitza a les 2 del migdia a la zona esportiva del camp de futbol. Al llarg del matí  es podran practicar diversos esports organitzats per les entitats del municipi: Club de Dards Bisaura, Club excursionista Sant Quirze de Besora, Associació Amics del Billar,  Unió Esportiva Sant Quirze, Club de Tenis Sant Quirze, Associació Tenis Taula, Associació recreativa de Pesca del Bisaura amb la coordinació de la comissió d'esports de l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora. 
 
Apte per a majors de 14 anys i menors acompanyats d’un adult.
 
Només es recomana portar roba d'esport; el material dels esports el cedeix l'entitat/Ajuntament.

Quin cost té:

Gratuït, però s'ha de fer inscripció

Adreça:

Als diferents equipaments esportius.

Darrera actualització: 28.03.2024 | 20:03