Els Pastorets

Dissabte, 23 de desembre de 2023 de 20:00 a 23:00

Representació tradicional i popular d'Els Pastorets (El Bressol de Jesús o en Garrofa i en Pallanga, de Frederic Soler, Pitarra), quasi únics a Catalunya

L’any ha passat volant i ja tornem a acostar-nos a les Festes de Nadal, una època en què es respira un ambient especial i únic. Fa mesos que treballem entre decorats per tenir a punt Els Pastorets, i els seus versos, textos i cançons ja fa dies que ressonen per les parets del teatre.

A Pastorets, hem apostat per canvis en el repartiment de l’obra amb noves cares en algun dels personatges principals de l’obra, i amb més treball d’interpretació. Enguany els directors de Pastorets, en David Espadaler i la Gemma Bassaganya, repeteixen l’experiència de dirigir una obra d’aquesta envergadura, que tot i que mai acabes de tenir-les totes, estem segurs que l’esforç tindrà la seva recompensa.

Tant grans com petits estem a punt, tenim nervis barrejats amb emoció per reviure un any més el Nadal al teatre; nervis dels actors i actrius, uns de ja més veterans, altres de nous i d’altres que any rere any es reinventen; emoció perquè el teló s’obri i comenci l’espectacle de llums, ombres, colors, fum i so. I no ens enganyem, també una mica de respecte: que no surtin les coses com s’esperen, que a darrera hora falli el que mai ha fallat, que aparegui la por escènica... Com sempre volem fer un agraïment públic a tots els tècnics i col·laboradors que des del seu anonimat fan possible les magnífiques funcions. Sense ells no seria possible posar en escena aquestes obres d’aquesta magnitud i amb aquesta versemblança. Per això els agraïm moltíssim el seu esforç i treball en aquestes línies menys visibles i, sovint, més solitàries. 

Quin cost té:

Soci infantil (Menor de 18 anys) 5 € / Entrada Soci (de 19 a 99 anys) 7 € / Entrada No-Soci infantil (Menor de 18 anys) 7 € / Entrada No-Soci (de 19 a 99 anys) 10 €

Teatre El Centre

Patis, 24 - 08580 Sant Quirze de Besora - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: David Espadaler
Telèfon: 938 550 394
Telèfon: 678 68 27 10
Adreça electrònica: elcentresantquirze@gmail.com
Lloc web: www.elcentre.gesbisaura.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.11.2023 | 08:49