Club dards Bisaura

Club esportiu fundat al 2021 per pràctica esportiva dels dards. 

Entitat d'Àmbit esportiu. 

Va començar com a diversió ara fa tres anys en un bar i des de llavors no ha parat de fer passos endavant. Primer van descobrir i disputar les primeres lligues, després van anar augmentant el nombre de jugadors i la tardor de 2021 han acabat inaugurant un local propi a la part baixa del restaurant El Túnel de Sant Quirze de Besora constituïts com a Club de Dards del Bisaura. 

L’esport de la diana viu un moment dolç en aquesta zona i l’entitat ja té una cinquantena de socis, una quarantena de col·laboradors que els fan aportacions i el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze per continuar amb la seva progressió.

L’entitat té al capdavant David Noguera, que va iniciar-se en el món dels dards a Ripoll, on ja fa anys que hi ha molta afició, i va portar-la cap al Bisaura. 

Els partits es disputen com en altres esports una setmana com a locals i l’altra com a visitants, i si se supera un màxim de quilòmetres de distància també juguen en línia. 

Aquest augment de practicants és el que creuen que amb el temps els portarà bons resultats esportius –ja ostenten un primer i un segon llocs a Segona Divisió– i això els permetrà fer el salt a la Lliga Catalana amb garanties. 

Disposar d’un local propi els permet augmentar també les hores de preparació que són claus per perfeccionar la tècnica. 

A ells de ganes de continuar millorant la punteria en aquest esport amb orígens als pubs del Regne Unit no els en falten i amb les bases que han posat esperen anar situant el Bisaura al mapa dels dards de Catalunya.

Restaurant El Túnel (pis -1) situat a la C17-Z (gasolinera) - 08580 Sant Quirze de Besora - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: David Noguera
Telèfon: 618 74 44 69
Telèfon: 696229519
Adreça electrònica: bisauradards10@gmail.com
Adreça electrònica: adria@asvic.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.11.2023 | 16:35