Joventut

jovetut

El servei de joventut ofereix informació i assessorament als joves del Bisaura i Orís sobre diversos àmbits: educació, habitatge, ocupació, salut, oci i activitats en general.

Servei de Joventut del Bisaura i Orís
Tècnic de joventut: Tània Sáez

Obert: Dilluns, dimecres i divendres de 9h a 15:00h.
Telèfon: 93 852 90 17/ 660 370 813 
Correu electrònic: tc1bisaura@ccosona.cat 

Xarxes Socials del servei de joventut

Carnaval

Visiteu el nostre blog a: http://bisaurajove.blogspot.com.es/

Notícies

 • 12 de desembre de 2019 Torna "Atreveix-te amb el paintball" a Sant Quirze de Besora Paintball

  El proper dissabte 4 de gener tindrem la quarta edició d’Atreveix-te amb el paintball, destinada a les noies i nois de 9 a 13 anys i, aquest any com a novetat, també es farà la versió d'atreveix-te amb el paintball per a joves de 14 a 18 anys.

 • 8 de novembre de 2019 Curs de monitor d'activitats d'educació en el lleure a Sant Quirze de Besora Curs monitor

  Els propers dies de nadal es farà a Sant Quirze de Besora el curs de Monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil del Bisaura i Orís. Aquest curs va dirigit a joves de 18 a 29 anys que tenen la intenció de formar-se i adquirir les competències i els recursos necessaris per a l'exercici qualificat d'aquesta professió. Us podeu inscriure als ajuntaments d'Orís, Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora i Vidrà entre el 4 i 29 de novembre.

  Per més informació consulteu als ajuntaments participants o al servei de joventut del Bisaura Jove: tc1bisaura@ccosona.cat o660370813.

  A més aquí us deixem el progrma del curs i el full d'inscripció.
   

 • 10 d'octubre de 2019 TORNEM A PORT AVENTURA!!

  El proper dissabte 9 de novembre hi ha programada la 9a sortida jove mancomunada amb els municipis d'Osona centre i Orís i Bisaura, que formen part del programa de tècnics compartits del Consell Comarcal d'Osona. En aquesta ocasió es farà la 5a sortida jove a Port Aventura, junt amb el municipi de Prats del Lluçanès.

Darrera actualització: 19.09.2017 | 13:10