Infantil

Benvinguts "canalla" del poble,

En aquesta secció del web, trobareu tot el contingut d'activitats infantils, les últimes notícies del vostre interès, adreces, telèfons, horaris, etc.

Sobretot, informar-vos que teniu un Consistori Infantil a l'Ajuntament amb un Alcalde que ha estat escollit democràticament i que us representa. Si teniu alguna queixa/suggeriment, us hi podeu dirigir.


PREINSCRIPCIÓ DEL CURS ESCOLAR 2020/2021            

Del 13 i el 22 de maig de 2020

Es podran preinscriure els infants nascuts els anys 2018, 2019 i 2020.

Per poder ser admès l'infant ha de tenir, com a mínim, setze setmanes l'1 de setembre de 2020.

Degut a la situació de pandèmia ocasionada per la COVID-19 se seguiran les instruccions del Departament d’Educació sobre els canvis en la gestió de la preinscripció i matrícula pel primer cicle d’educació infantil.

Les famílies interessades a fer la preinscripció pel proper curs hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça de la Llar d’Infants  a8064465@xtec.cat  adjuntant-hi el model de sol·licitud disponible al web del Departament degudament emplenat (en format PDF o per fotografia de la sol·licitud) i de la documentació oportuna, escanejada o fotografiada.

Si alguna família no pot dur a terme els tràmits de forma telemàtica podrà concertar cita prèvia els dies 20,21 o 22 de maig posant-se  en contacte a través del correu electrònic de la Llar d’Infants  o trucant al telèfon 938529017 de l’Ajuntament que us agafarà el missatge i el nº de telèfon perquè la directora us pugui trucar,donar hora i resoldre el que faci falta.

Documentació a adjuntar al correu juntament amb la sol·licitud:

  • DNI dels pares.
  • Llibre de família pàgina de l’infant.
  • TSI(targeta sanitària individual de l’infant)
  • L’imprès de la sol·licitud (quan estigui disponible)

Més informació a:  preinscripcio.gencat.cat

Documentació:

Notícies

Darrera actualització: 20.11.2020 | 13:52