Infantil

Infantil

Benvinguts "canalla" del poble,

En aquesta secció del web, trobareu tot el contingut d'activitats infantils, les últimes notícies del vostre interès, adreces, telèfons, horaris, etc.

Sobretot, informar-vos que teniu un Consistori Infantil a l'Ajuntament amb un Alcalde que ha estat escollit democràticament i que us representa. Si teniu alguna queixa/suggeriment, us hi podeu dirigir.
Podreu veure els vostres representants a l'enllaç de continuació.

Les Escoles del Municipi

Els Quirzets i Escola Segimon Comas

Notícies

  • 1 de juliol de 2019 Ja tenim aquí l’agenda "Què puc fer a Sant Quirze de Besora"

    L’Ajuntament també edita una agenda en paper, que es distribueix per les dependències municipals, porta a porta i les cartelleries del municipi.

  • 27 de juny de 2019 Accés gratuït a la piscina municipal durant l’episodi de calor Piscina calor

    L’Ajuntament de Sant Quirze de Besora comunica que la piscina municipal obrirà de manera gratuïta mentre que duri l’onada de calor i l’episodi de temperatures extremes que tenim aquests dies.

  • 11 de febrer de 2019 Nou canal de Telegram de la Generalitat gencat

    La Generalitat ha obert un nou canal de comunicació a Telegram amb l’objectiu de difondre notícies, continguts i informacions d’alt valor de servei per a la ciutadania. Així es converteix en la primera institució pública que disposa d’aquest eina, tal com ja fan alguns mitjans de comunicació, partits polítics i empreses.

Darrera actualització: 14.11.2016 | 11:43