Infantil

Benvinguts "canalla" del poble,

En aquesta secció del web, trobareu tot el contingut d'activitats infantils, les últimes notícies del vostre interès, adreces, telèfons, horaris, etc.

Sobretot, informar-vos que teniu un Consistori Infantil a l'Ajuntament amb un Alcalde que ha estat escollit democràticament i que us representa. Si teniu alguna queixa/suggeriment, us hi podeu dirigir.

Més informació a: preinscripcio.gencat.cat

Documentació:

Enllaços

Vídeo - Àudio

Notícies

 • 2 de desembre de 2023 Presentem els actes d'aquestes festes Actes desembre 2023

  No us perdeu els actes d'aquest desembre del 2023 i gener del 2024 

 • 29 de desembre de 2022 Sisena edició d'Atreveix-te amb el paintball Cartell

  Torna un any més l'activitat del Paintball! 

 • 26 de desembre de 2022 S'ha editat un llibret “Som infants. Ens escolteu?” per als alumnes de l’escola i de l’institut Portada llibret

  El passat divendres 25 de novembre la comissió de feminisme de Sant Quirze de Besora es va entregar el “Som infants. Ens escolteu?” als alumnes de cicle superior de l’escola Segimon Comas i als de 1r d’ESO de l’institut Bisaura.

   

  Es tracta d’un material didàctic on es tracten temes com els drets humans, igualtat, diversitat, llibertat, masclisme i violència. Pretén ser una eina de debat per als infants i les seves famílies.

   

  Ideat per Natàlia Salvo i la Comissió de Feminisme del municipi, i amb les il·lustracions de M. Ángeles Aznar Medina (Saragossa, 1975).

   

  Es tracta d’un glossari de 30 paraules proposat per l’autora relacionat amb feminisme, masclisme, violència de gènere, relacions, etc., adreçat a infants de 7 a 11 anys. Les paraules han estat definides per infants d’arreu de l’Estat espanyol i per l’autora, qui, també, ha incorporat una curiositat relacionada amb el mot.

Darrera actualització: 13.10.2023 | 18:33