Comerç

Sant Quirze gaudeix d’un gran nombre d’establiments comercials que ofereixen una variada oferta de productes sent així un motor important en el comerç de proximitat del poble al servei dels seus habitants i també de poblacions veïnes que troben en els diferents establiments, a part dels productes de qualitat, un tracte de proximitat i confiança, de servei i d’assessorament personal.  

Al municipi hi trobem establiments de diferents sectors: serveis, restauració, fleca, complements de la llar i de la persona, embotits de producció pròpia, farmàcies i centres de salut, entre d’altres, que fan un bon mix comercial a l’hora de fer la compra habitual i també gaudir de l’oci.

Les garanties del comerç local de Sant Quirze de Besora es defineixen com:

o    Comerç de proximitat

o    Varietat de productes i serveis

o    Productes i serveis de qualitat

o    Productes artesanals

o    Tracte personal

o    Assessorament professional

o    Confiança

o    Compra racional

o    Sostenibilitat mediambiental

o     Seguretat

 

Notícies

 • 30 d'agost de 2019 La Generalitat aplicarà a Catalunya el programa d'ajuts Leader La Generalitat aplicarà a Catalunya el programa d'ajuts Leader

  Es tracta d'una iniciativa pilot europea que pretén fomentar el desenvolupament de les zones rurals.

 • 24 de novembre de 2018 Projecte CuEmE Alumnes

  Nova edició del projecte CuEmE, Cultura Emprenedora a l’Escola impulsat per la Diputació de Barcelona i amb la participació de l’Escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora i del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

 • 8 d'octubre de 2018 Cap de setmana d'activitats per tots els gustos Fira del tast

  Cap de setmana de moltes activitats a Sant Quirze de Besora. Pels amants del formatge, el dissabte a les 19h hi va haver un testeig de formatges a càrrec de Miquel Bosqued on els assistents se'n va llepar els dits. El diumenge 7, el Cros Escolar va donar el tret de sortida a un dia ple d'activitats. La Fira del Tast va reunir productes del territori i va omplir el matí d'activitats per tots els gustos i edats. Des del tradicional concurs de munyir, taller de treballs manuals, vermut km 0..., fins a l'elaboració de plats amb productes del Bisaura, a càrrec d'Isidre Vila.

  Amb bon gust de boca deixem enrere un any més la Fira del Tast i ens acomiadem fins a l'any vinent.
  Gràcies a tota la gent que ho va fer possible!!!
   

Darrera actualització: 31.01.2017 | 12:03