Salutació de l'Alcalde

 

 

 

 

 

 

Benvinguts i benvingudes al nostre portal virtual d'informació municipal.

Vivim en un lloc immillorable, amb un entorn privilegiat, on podem gaudir del paisatge, de la tranquil·litat de viure encara en un poble petit, de la proximitat de les persones i on el vostre ajuntament, cada dia, pas a pas intenta millorar i establir els millors canals de comunicació i diàleg amb tots vosaltres. 

Desitgem que aquesta web sigui visualitzada com una oportunitat per tots nosaltres per poder estar més a prop. En ella hi podeu trobar informacions diverses relacionades amb l'Ajuntament i el poble de Sant Quirze de Besora: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural, els punts d'interès turístic del municipi, les fires i totes les festes que s'hi celebren, les notícies que passen en el nostre entorn... Veniu a descobrir-nos i a gaudir-nos. Visiteu els nostres carrers, passeu una bona estona passejant per la vora del riu Ter, comprant productes com a pocs llocs es poden comprar, participeu de les nostres fires i les nostres festes. Segur que trobeu una bona excusa per venir a saludar-nos!

Aquest portal també ens serveix per a comunicar-nos i relacionar-nos els uns amb els altres, amb la intenció de facilitar a través de les noves tecnologies el nostre dia a dia. Però no ens hem d'oblidar mai de continuar mantenint i enfortint cada dia el contacte directe i les relacions personals, que són molt enriquidores. Les noves tecnologies ens proporcionen un seguit d’eines que ens permeten portar-vos tota la informació a casa vostra directament.

Volem ser més transparents, volem que tingueu més informació i volem que participeu de les coses que es fan i passen al nostre municipi. Per aquest motiu a la web hi trobareu informació de tota mena: des d'informació sobre els pressupostos municipals o les activitats culturals que es fan, fins a les biografies dels regidors.

Aprofito també per a recordar-vos que mitjançant aquesta web tots podeu fer des de casa una sèrie de tràmits i gestions municipals, a través de l'oficina virtual l'Ajuntament a un clic, oberta les 24 hores del dia dels 365 dies de l'any. El nostre compromís és donar-vos resposta el més ràpid possible, ja que volem que sigui un portal més dinàmic i es converteixi en punt de referència per a tots els nostres vilatans. 

El mes de juny de 2023, el grup de Som Poble - Alternativa municipalista (CUP) vam començar una segona legislatura. Un dels nostres objectius per a aquest mandat 2023-2027 és que vosaltres, amics i amigues, tingueu el protagonisme que us mereixeu, ja que és un dels nostres principis de com entenem la política. Un protagonisme basat en la sinceritat, la transparència i l'honestedat, on tots plegats puguem anar construint Sant Quirze de Besora d'avui i el de demà. El nostre poble encara molts reptes al davant. Som un poble humil en recursos però lluitador en ideals, que volem ser un poble viu i tenim la sort de gaudir de moltes entitats amb gent incansable que no para de crear, dissenyar i preparar activitats. Estem orgullosos i orgulloses de venir d’on venim i de saber on anem i ens encanta mirar el futur cara a cara amb optimisme i alegria!

Des d'aquí us animo a navegar per les pàgines de la nostra web municipal, esperant que sigui del vostre grat. I tant si és la primera vegada que us connecteu com si ja en sou usuaris habituals, esperem que feu les aportacions necessàries per continuar millorant, i sobretot, perquè aquesta eina sigui útil per tothom.

I amb tot això és un privilegi ser al capdavant d’aquest Ajuntament. Benvinguts a Sant Quirze de Besora … Benvinguts a casa vostra!

David Solà Rota

SP-Amunt​

Alcalde 

Tanca Formulari

Formulari de contacte

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers de l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora, únicament per a la finalitat de fer arribar l'informació al responsable via web. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a Ajuntament de Sant Quirze de Besora, Plaça major 1, 08580 Sant Quirze de Besora.


Darrera actualització: 5.03.2024 | 06:55
Darrera actualització: 5.03.2024 | 06:55