Benestar social

Què son els Serveis Socials?

Els serveis socials constitueix un conjunt de recursos, prestacions, activitats, programes, i equipaments destinats a l'atenció social de la població. La finalitat dels Serveis socials és assegurar el dret a totes les persones a viure dignament durant totes les etapes de la vida mitjançant la cobertura de les necessitats personals i socials. Pretenen aportar solucions a problemes socials i prevenir situacions de risc.

Des de l’octubre del 2016 l’Equip de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora va passar a formar part del Consorci Osona de Serveis Socials (COSS), una entitat pública integrada per municipis que tenen la voluntat de prestar els serveis de forma consorciada.

L’Equip de Serveis socials de Sant Quirze està format per una treballadora social especialitzada en gent gran, una treballadora social especialitzada en adults i família i un educador social especialitzat en infància i família, i treballant de forma coordinada i conjunta amb la resta de professionals del COSS.

Serveis i Recursos

Professionals

Susanna Comas
Treballadora social. Gent gran
scomasa@cssosona.cat

Ingrid Montero
Treballadora social. Adult i família.
imonteroa@cssosona.cat

Albert Bagaria
Educador social. Infància, adolescència i família.
abagarias@cssosona.cat

Notícies

  • 13 de desembre de 2019 Oficina Mòbil d'Atenció al Consumidor a Sant Quirze de Besora OPIC

    El proper dimecres 22 de gener ens visita de 12 a 13 h a la zona de la plaça Bisaura l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor

  • 10 de desembre de 2019 Sant Quirze de Besora participa a la Marató de TV3 La marató

    L'Ajuntament de Sant Quirze de Besora participarà amb la Marató de TV3, que enguany té com a objectiu recaptar fons per finançar projectes de recerca biomèdica sobre malalties minoritàries. En concret, s’organitzarà a favor d’aquesta causa una caminada , un esmorzar i una xerrada el proper diumenge 15 de desembre.

  • 18 de novembre de 2019 Dia Internacional per a l'eliminació de la violència masclista envers les dones Cartell 25N

    Amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència masclista envers les dones l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora organitza una programació especial. 

Darrera actualització: 29.08.2018 | 12:18