Benestar social

Què son els Serveis Socials?

Els serveis socials constitueix un conjunt de recursos, prestacions, activitats, programes, i equipaments destinats a l'atenció social de la població. La finalitat dels Serveis socials és assegurar el dret a totes les persones a viure dignament durant totes les etapes de la vida mitjançant la cobertura de les necessitats personals i socials. Pretenen aportar solucions a problemes socials i prevenir situacions de risc.

Des de l’octubre del 2016 l’Equip de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora va passar a formar part del Consorci Osona de Serveis Socials (COSS), una entitat pública integrada per municipis que tenen la voluntat de prestar els serveis de forma consorciada.

L’Equip de Serveis socials de Sant Quirze està format per una treballadora social especialitzada en gent gran, una treballadora social especialitzada en adults i família i un educador social especialitzat en infància i família, i treballant de forma coordinada i conjunta amb la resta de professionals del COSS.

Serveis i Recursos

Professionals

Susanna Comas
Treballadora social. Gent gran
scomasa@cssosona.cat

Ingrid Montero
Treballadora social. Adult i família.
imonteroa@cssosona.cat

Albert Bagaria
Educador social. Infància, adolescència i família.
abagarias@cssosona.cat

Notícies

  • 7 de gener de 2021 Jornada de donació de sang, el 23 de gener sang

    El proper dissabte 23 de gener el Pavelló Municipal de Sant Quirze de Besora (C/ Mestre Quer, 20) acollirà una nova jornada de donació de sang entre les 10 i les 13.30 h i les 16.30 i les 20.30 h, organtizada pel Banc de Sang i Teixits.

  • 4 de gener de 2021 S'activa el PROCICAT en fase d'alerta per onada de fred fred

    El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) comunica que, en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'activa en fase d'alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de fred.

  • 4 de gener de 2021 Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 7 de gener de Catalunya mesures

    A partir del 7 de gener entren en vigor mesures especials per contenir les dades epidemiològiques a Catalunya, que han experimentat un empitjorament generalitzat en les últimes setmanes. Els canvis modifiquen alguns dels aspectes ja previstos en les resolucions generals anteriors.

Darrera actualització: 29.08.2018 | 12:18