Benestar social

Què son els Serveis Socials?

Els serveis socials constitueix un conjunt de recursos, prestacions, activitats, programes, i equipaments destinats a l'atenció social de la població. La finalitat dels Serveis socials és assegurar el dret a totes les persones a viure dignament durant totes les etapes de la vida mitjançant la cobertura de les necessitats personals i socials. Pretenen aportar solucions a problemes socials i prevenir situacions de risc.

Des de l’octubre del 2016 l’Equip de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora va passar a formar part del Consorci Osona de Serveis Socials (COSS), una entitat pública integrada per municipis que tenen la voluntat de prestar els serveis de forma consorciada.

L’Equip de Serveis socials de Sant Quirze està format per una treballadora social especialitzada en gent gran, una treballadora social especialitzada en adults i família i un educador social especialitzat en infància i família, i treballant de forma coordinada i conjunta amb la resta de professionals del COSS.

Serveis i Recursos

Professionals

Susanna Comas
Treballadora social. Gent gran
scomasa@cssosona.cat

Ingrid Montero
Treballadora social. Adult i família.
imonteroa@cssosona.cat

Albert Bagaria
Educador social. Infància, adolescència i família.
abagarias@cssosona.cat

Notícies

 • 25 d'octubre de 2020 Consulta la informació del confinament nocturn toc de queda

  Resten prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22.00 hores i les 06.00 hores.

  • Aplicació a tot Catalunya
  • Des del 25 d’octubre (previst)
 • 21 d'octubre de 2020 Comunicat Ajuntament de Sant Quirze de Besora Comunicat

  ​El dia 19 d’octubre es va aprovar la Resolució SLT/2568/2020 per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19. 

 • 14 d'octubre de 2020 Mesures per contenir els brots aplicables a tot Catalunya mesures

  La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori.

Darrera actualització: 29.08.2018 | 12:18