“Can Sapí”

Edifici gran situat entre mitgeres que ocupa tres parcel·les de les antigues cases gremials conegut popularment com a “Can Sapí”, motiu del qual se’n desconeix l’origen.

Durant el segle XX (dades de 1929) la família Espadaler va regentar una botiga de roba i complements a la planta baixa de l’edifici. La botiga estava dividida en dues seccions ben diferenciades: una per a homes i una per a dones, i s’hi podia trobar des de corbates a abrics o mocadors de coll.

L’habitatge estava situat darrere la botiga i a la primera planta. Els pisos de la planta superior estaven habitats per llogaters. En el mateix edifici i al costat de la botiga de roba hi havia un forn de pa conegut com “Can Cama” del qual encara se’n conserva el forn original.

Actualment, arran de carrer, hi trobem una botiga de queviures que ha mantingut els mosaics, finestrals, aparadors i taules originals de la botiga de roba i, fins i tot, el nom de  “Can Sapí”. En el mateix edifici hi ha també l’oficina de correus del municipi.

Gener de 2024

Darrera actualització: 22.03.2024 | 20:04
Darrera actualització: 22.03.2024 | 20:04