Fem-ho fàcil, l’Ajuntament a través d’internet

Dimecres, 23 de de març de 2022 a les 00:00

El servei, que permet fer consultes sobre dubtes sobre tramitació electrònica, està disponible de dilluns a divendres de 9 a 15 hores.

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa un nou servei de suport electrònic per a la ciutadania, el Fem-ho fàcil, una eina que ajuda de manera personalitzada a fer tràmits electrònics amb l’Ajuntament o l’administració. Per exemple, t'ajuda a superar dificultats en l’ús dels sistemes d’identificació i signatura digitals, a presentar qualsevol sol·licitud a través d’internet o accedir a notificacions electròniques. En el cas d'empreses o entitats, permet superar les dificultats tècniques per presentar factures electròniques, participar de licitacions públiques, presentar-te a un ajut o subvenció, o realitzar qualsevol altra sol·licitud pel canal electrònic.

Amb aquest servei, la Diputació de Barcelona apropa l’administració digital a la ciutadania promovent l’accés als serveis digitals de manera inclusiva a tots els col·lectius socials. També promou l’accés de la petita i mitjana empresa a la licitació pública impulsant el desenvolupament econòmic local.

El servei Fem-ho fàcil està disponible de dilluns a divendres de les 9 a les 15 h al telèfon 935 950 464 i al correu electrònic tramits@diba.cat.

Més informació a l’enllaç: https://www.diba.cat/es/web/fem-ho-facil

Darrera actualització: 23.03.2022 | 08:44