Eleccions del 27 de gener

Dimarts, 14 de febrer de 2023

El 27 de gener de 2023 es van fer eleccions a l'escola. Després, el passat divendres 10 a la tarda, el consistori infantil anterior va fer el traspàs al consistori actual amb el protocol del traspàs de la vara. Aquest nou consistori està format per un representant de cada classe més l’Ona Vila, Alcaldessa Infantil.

Durant l'acte, cada regidor/a va fer una proposta de cara el mandat d'acord amb les propostes dels diferents candidats i candidates a ser alcalde/essa. Moltes d’aquestes propostes van anar lligades al benestar de les persones grans del municipi. 

Cal destacar que cada any hi ha més candidats, aquest any n’hi ha hagut un total de 21, i tots preparen un discurs amb diferents propostes pal tal d’aconseguir la major quantitat de vots. 

Ara han de començar a treballar i a participar en diferents actes del poble (premis de futbol sala, homenatge de la gent gran, pregó de festa major, actes de festa major, campanya de comerç...) a més de fer iniciatives pel municipi com per exemple la iniciativa de les biblioteques.

Us deixem aquí el llistat de regidores i regidors de cada aula:
* 6è: Benestar Social - 6èB: Xènia Freixa,  6èA: Marc Comellas
* 5è: Economia - Josep Suriñach
* 4t: Esports - Joan Bragulat
* 3r: Educació - Aina Reig
* 2n: Feminisme - Joan Surinyach
* 1rA: Festes - Carla Conde
* 1rB: Medi Ambient - Valentina Rabionet

Darrera actualització: 15.02.2023 | 10:44