Cultura

Notícies

 • 13 d'octubre de 2017 Trail del Bisaura 2017 Trail del Bisaura

  Com cada any en aquestes dates arriba aquest cap de setmana el Trail del Bisaura. Sant Quirze es prepara per poder gaudir d'aquest esdeveniment i tenir-ho tot a punt per quan arribin els participants.
  El Trail del Bisaura ja remunta a la seva 5a edició i es consolida com un dels esdeveniments de fama internacional reconegut pel seu trajecte i la bellesa del paisatge.

   

 • 11 de setembre de 2017 BONA DIADA A TOTHOM Diada Nacional de Catalunya

  Com cada onze de setembre, celebrem la Diada Nacional de Catalunya amb una ballada de sardanes amb la Cobla principal de Llançà i Osona a la Plaça Bisaura. Es repartirà coca i begudes entre els assistents.

 • 2 de setembre de 2017 BisauraArt BisauraArt

  El 2 de setembre Inauguració de Bisaurat on es mostren obres de diferents disciplines d'artistes locals i de la zona.
  La mostra es podrà veure tot el mes de setembre a la Cabanya del Castell de Montesquiu.

 • 12 de maig de 2017 Cicle de Música i Poesia al Parc del Castell de Montesquiu Cicle de Música i Poesia

  Comença el Cicle de Música i Poesia al Parc del Castell de Montesquiu, que durarà tot el més de maig amb un total de 5 actuacions. La presentació s'ha fet aquest dimarts i ha anat a càrrec de  Rosa Vestit, Alcadessa de Sant Quirze de Besora i actual presidenta del Consorci Vall del Ges, Orís i Bisaura.

 • 19 d'abril de 2017 Diada de Sant Jordi Diada de Sant Jordi

  Aquest diumenge 23 d'abril, Diada de sant Jordi a Sant Quirze de Besora. Els actes començaran a les 11h del matí a la plaça Bisaura junt amb la venda de roses a càrrec dels alumnes del Si Bisaura  i venda de productes elaborats per  l'escola Segimon Comas . Es donarà esmorzar de coca i xocolata als assistents i hi haurà espectacle de titelles, tallers, inflables... 

  Finalment a la tarda, Albert Anglada Freixer  farà la presentació del llibre " Poder i diners de la jet-set d'Osona i el Ripollès ", a les 20h a la sala d'exposicions Can Tija .

Activitats

Darrera actualització: 19.10.2016 | 13:45