Cultura

Notícies

 • 13 d'octubre de 2017 Trail del Bisaura 2017 Trail del Bisaura

  Com cada any en aquestes dates arriba aquest cap de setmana el Trail del Bisaura. Sant Quirze es prepara per poder gaudir d'aquest esdeveniment i tenir-ho tot a punt per quan arribin els participants.
  El Trail del Bisaura ja remunta a la seva 5a edició i es consolida com un dels esdeveniments de fama internacional reconegut pel seu trajecte i la bellesa del paisatge.

   

 • 11 de setembre de 2017 BONA DIADA A TOTHOM Diada Nacional de Catalunya

  Com cada onze de setembre, celebrem la Diada Nacional de Catalunya amb una ballada de sardanes amb la Cobla principal de Llançà i Osona a la Plaça Bisaura. Es repartirà coca i begudes entre els assistents.

 • 2 de setembre de 2017 BisauraArt BisauraArt

  El 2 de setembre Inauguració de Bisaurat on es mostren obres de diferents disciplines d'artistes locals i de la zona.
  La mostra es podrà veure tot el mes de setembre a la Cabanya del Castell de Montesquiu.

 • 31 de maig de 2017 Exposició de l'artista local Dolors Barral

  Exposició de pintures a l'oli de l'artista local Dolors Barral.
  Durant el període del 3 al 25 de juny a "Can Tija", la sala d'exposicions de Sant Quirze de Besora, l'artista local Dolors Barral ens mostra la seva obra a través del seu espai personal. Utilitzant diferents tècniques, és una mostra que va des de temes figuratius fins a natures mortes.

 • 12 de maig de 2017 Cicle de Música i Poesia al Parc del Castell de Montesquiu Cicle de Música i Poesia

  Comença el Cicle de Música i Poesia al Parc del Castell de Montesquiu, que durarà tot el més de maig amb un total de 5 actuacions. La presentació s'ha fet aquest dimarts i ha anat a càrrec de  Rosa Vestit, Alcadessa de Sant Quirze de Besora i actual presidenta del Consorci Vall del Ges, Orís i Bisaura.

Activitats

Darrera actualització: 19.10.2016 | 13:45