Notícies

Pàgina 1 de 7
 • Sant Jordi 18 d'abril de 2018 Sant Jordi 2018

  Aquest pròxim diumenge  Sant Quirze de Besora celebra els actes de Sant Jordi amb un esmorzar de coca i xocolata, acompanyat d'activitats, tallers i inflables. A continuació, a les 12 h del migdia, el Grup Alma i la mar de contes faran l'espectacle ' contes de Sant jordi ' i seguidament es donaran els premis dels guanyadors del cartell de Festa Major.

  El dia 23, Diada de Sant Jordi i durant tot el matí, els alumnes de l'escola Segimon Comas vendran productes elaborats per la seva cooperativa a la plaça Bisaura

 • Toys 13 d'abril de 2018 La Cooperativa Toys of Bisaura

  La Cooperativa Toys of Bisaura presenta el seu projecte a l’alcaldessa i a la primera tinent d’alcalde de Sant Quirze de Besora.

  L’alumnat de 5è curs de l’escola Segimon Comas s’han citat aquest dimarts dia 10 d’abril a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora amb l’alcaldessa, Rosa Vestit, i amb la primera tinent d’alcalde, Mª Teresa Espadaler, per explicar-los els últims progressos assolits i l’estat d’execució del seu projecte emprenedor Toys of Bisaura.

 • Consistori infantil 12 d'abril de 2018 Consistori infantil

  Dimecres dia 21, el consistori infantil es va reunir amb l'alcaldessa per valorar les actuacions fetes el 2017. Iniciar noves propostes i repassar el nostre entorn, així com informar de les millores locals a la font de Sant Jordi. També hi va haver temps per escoltar el programa electoral de l'alcaldable que es presentarà aquest any 2018.


  Els membres del consistori, són escollits democràticament pels seus companys de classe, i el seu mandat dura un any. Consisteix a tenir veu dins les decisions que pren l'ajuntament per tal que es tinguin en compte les seves necessitats i preferències. També és una manera que els infants entenguin el funcionament d'un sistema democràtic on tothom pot ser representant i està representat.

 • Oferta de feina 10 d'abril de 2018 Oferta de feina, Ajuntament de Sant Quirze de Besora

  Es convoquen 6 ofertes de feina a l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora.

  2 places de Socorrista per la Piscina Municipal a l'estiu.
  2 places d'atenció el públic, manteniment i neteja per la Piscina Municipal a l'estiu.
  1 Paleta/ manobre.
  1 Manobre/ peó.

  Trobareu les bases dels processos al Tauler d'anuncis de l'Ajuntament o a l'enllaç: https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=823780001

 • Josep Trilla 6 d'abril de 2018 Exposició de paisatges i marines

  Dissabte 7 d'abril a les 18:00h a la Sala d'Exposicions de Can Tija, inauguració de l'exposició de Josep Trilla on mostra la seva pintura de paisatges i marines fetes a l'oli.

 • Administrativa 22 de març de 2018 Projecte: Els Oficis

  Aquest dimecres passat, els alumnes de P5 de l'escola Segimon Comas van visitar l'Ajuntament per conèixer de primera mà l'ofici d'Administrativa (l'Emma, mare d'un alumne de P5). Els va explicar en què consistia el seu dia a dia, quines eren les funcions que desenvolupava i les seves responsabilitats. A més, al visitar l'Ajuntament van aprofitar per saludar Rosa Vestit, Alcaldessa de Sant Quirze de Besora, que els va ensenyar les dependències i la sala de plens. 
   

 • Animat 20 de març de 2018 Cartell de la Festa Major 2018

  ANIMA'T

  Presenta una foto, una pintura, un fotomuntatge, un dibuix... Que es representi un lloc emblemàtic de Sant Quirze de Besora i participa al concurs de la portada del programa de Festa Major d'enguany.

 • Camí Escolar 7 de març de 2018 Camí Escolar

  'Camí Escolar' és una iniciativa que s'impulsa des de l'assignatura de 'Cultura i valors ètics' que s'imparteix a l'institut 'SI Bisaura'. Principalment és un trajecte senyalitzat que guia els nens i nenes cap a l'escola per donar rellevància al trajecte que guia cap al coneixement.

  Aquest, és un projecte que ha rebut el suport de l'Ajuntament com a iniciativa per fomentar la participació dels alumnes a la vida del poble.

 • Model educatiu 28 de febrer de 2018 Concentració de suport al model educatiu de l'escola catalana

  A causa de les inclemències del temps, es deconvoca la concentració de suport al model educatiu actual. Aquesta concentració compta amb el suport de l'Ajuntament i les escoles de  #santquirzedebesora

 • Nevada 2018 27 de febrer de 2018 Transport escolar anul·lat i serveis mínims a les escoles

  Des de l'Ajuntament s'informa que a causa de les intenses nevades d'aquesta nit, el transport escolar està anul·lat i les escoles estan obertes amb serveis mínims. #santquirzedebesora.

  Anirem informant

 • NEU 26 de febrer de 2018 NEU

  Prealerta  #NEUCAT   #ProteccioCivil  per nevades avui sobretot a mitja tarda a  tot el territori. Afectarà a cota 0. Precaució en la mobilitat.

 • Gelada 25 de febrer de 2018 RISC DE CONGELACIÓ DE CANONADES I COMPTADORS D'AIGUA

  A causa de la baixada de temperatures, des de l'Ajuntament informem que cal protegir els comptadors d'aigua que es troben a la intempèrie o corren el risc de congelar-se i recomanem als usuaris que deixin les aixetes amb un rajolí d'aigua perquè aquesta circuli i així evitar la congelació de canonades.

Pàgina 1 de 7
Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:00
Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:00