Notícies

 • Concurs insta Concurs d’Instagram per la Festa Major de 2019 11 de juny de 2019

  El Servei de Joventut del Bisaura en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora organitza el sisè Concurs d’Instagram de la Festa Major.

 • Resultat eleccions municipals 2019 Junts per Sant Quirze guanya les eleccions locals del 26M 27 de maig de 2019

  Junts per Sant Quirze guanya les eleccions locals a Sant Quirze de Besora d'ahir diumenge 26 de maig amb el 41,41% dels vots i obtenint 5 regidors (516 vots).

 • Cartell festa major Arriba a la Festa Major de Sant Quirze de Besora 2019!  25 de maig de 2019

  Del 13 al 17 de juny Sant Quirze de Besora celebra la seva esperada Festa Major, amb un programa dissenyat adaptar-se a tots els públics.

 • Ocupació juvenil Sant Quirze s’acull al Programa Referents d’Ocupació Juvenil 14 de maig de 2019

  Amb l’objectiu d’orientar als joves d’entre 16 a 29 anys a trobar feina o uns estudis adequats per allò que volen ser, Sant Quirze de Besora s’ha acollit, a través del Consell Comarcal d’Osona, al Programa Referents d’Ocupació Juvenil, una iniciativa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Aquest programa busca informar i acompanyar els joves, especialment els que es troben en situacions més vulnerables, en la seva transició de l’escola al món laboral.

 • Taller de bicicletes Gran experiència dels joves del poble al primer taller de bicicletes 14 de maig de 2019

  El passat dilluns 15 d’abril, durant les festes de Setmana Santa, es va realitzar el primer taller de manteniment i reparació de bicicletes organitzat pel servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora. Aquesta activitat va sorgir de l’interès d’una dotzena de noies i nois de l’institut, per tal d’oferir alternatives d’oci aquells dies de festa de Setmana Santa.

 • Diada Jove Una seixantena de participants a la Diada Jove d’enguany 14 de maig de 2019

  La Diada Jove del Bisaura i Orís 2019, un any més amb la col·laboració dels municipis de Sant Quirze de Besora, Orís, Montesquiu, Santa Maria de Besora i Sora, va aplegar seixanta participants disposats a passar-ho bé i gaudir d’un dia sencer ple d’activitats per a tots els gustos.

 • Casal estiu Obertes les inscripcions al Casal d’Estiu 2019 14 de maig de 2019

  El passat dilluns 13 de maig van obrir-se les inscripcions per l’edició d’enguany del Casal d’Estiu, i es podran realitzar fins al 31 de maig. El Casal d’Estiu 2019 el durà a terme l’empresa Calidoscopi Lleure, i es farà del 25 de juny al 31 de juliol de 2019.

 • Caminada Caminada popular per les fonts urbanes de Sant Quirze de Besora 29 d'abril de 2019

  El proper dimecres 1 de maig Sant Quirze de Besora acollirà una caminada popular per les fonts urbanes.

 • NI Licitació per optar ala concessió administrativa del BAR de de les Piscines Municipals 5 d'abril de 2019
 • co-mix CO-MIX al teatre 'El Centre' 17 de març de 2019

  El dia 23 de març a les 21:30h i 24 de març a les 18h, representació de l'obra CO-MIX al teatre 'El Centre'. Podeu adquirir les entrades als tel. que trobareu al cartell d'aquesta publicació.

  No us la perdeu!!!

 • bj Bisaura Jove 13 de març de 2019

  BUSNIT:

  Al programa BusNit del passat dissabte 2 de març de 2019, van participar 45 joves del Bisaura, 28 dels quals eren Sant Quirzenques i Sant Quirzencs. Aquest any, el BusNit i el carnaval de Terra Endins incorporaven dues novetats: amb la participació al Bus, s'entregava un braçalet lila que permetia als assistents obtenir aigua gratuita a diferents punts de la rua i a les barres de la carpa. L'altre novetat fa referència als canvis cada cop més visibles que la comarca d'Osona està fent cap a la prevenció i actuació en violències i agressions sexistes, amb la incorporació d'un punt lila com espai d’informació, prevenció, detecció i actuació davant les violències sexistes que es puguin donar durant la festa.

   

  PROGRAMA PIDCES:

  PIDCES con les sigles de "punt d'informació i dinamització en els centres d'educació secundària". Aquest projecte té l'objectiu de que la tècnica de joventut es trobi present a l'institut Bisaura un dia a la setmana durant l'hora del pati per tal d'acostar el servei a un entorn proper als joves del Bisaura i Orís. Aquest punt d'informació permet que les noies i els nois puguin fer demandes més directes, resoldre dubtes de manera més fàcil i poder respondre de manera més eficaç a les seves necessitats i interessos reals. Aquesta mesura es reprendrà en els propers dies.

 • Carnaval Carnaval de Torelló 28 de febrer de 2019

  Com cada any, el Consell Comarcal posa a disposició el BUS nit al Carnaval de Torelló. D'aquest servei en poden gaudir els majors de 16 anys i ofereix a la població jove el trajecte de tornada a Sant Quirze de Besora  la nit del dissabte 2 al diumenge 3 de març a les 4h  -puntual- de la matinada des de Torelló. La parada des d’on sortiran els autobusos s’ubicarà al carrer del Ter, a la zona del Gimnàs Osonawellness.

  Cal inscriure's per poder gaudir d'aquest servei i trobareu la informació al mateix enllaç de la notícia.

Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:00
Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:00