Notícies

Pàgina 1 de 7
 • Curs de cuina 12 de desembre de 2017 Preparem el Nadal entre tots

  Curs de cuina de Nadal, plats nous i
  nous trucs dels plats típics d'aquestes festes

  Hora: 18:30h
  Lloc: Cuina de la Cooperativa
  (Centre de dia)

 • L’hora del conte 12 de desembre de 2017 L’hora del conte

  L’hora del conte La Gloria Arrufat ens explicarà el conte ‘ Aquí no hi ha gat amagat

  Dia:  Dimecres 13 de desmbre
  Hora:  17:00h
  Lloc:  Biblioteca Pompeu Fabra.

 • Trobada Sardanista 1 de desembre de 2017 Trobada Sardanista

  Arriba el Nadal!

  Aquest cap de setmana ja comencen a Sant Quirze les activitats de nadal amb la trobada sardanista que organitza els Simpatitzants Sardanistes.
  Tindrà lloc al Pavelló Municipal a 2/4 de 5 de la tarda amb una doble audició de sardanes de les cobles: La principal del Llobregat i la Jovenívola de Sabadell.

  Hi esteu tots convidats!!!!

 • Gelada 30 de novembre de 2017 RISC DE CONGELACIÓ DE CANONADES I COMPTADORS D'AIGUA

  A causa de la baixada de temperatures, des de l'Ajuntament informem que cal protegir els comptadors d'aigua que es troben a la intempèrie o corren el risc de congelar-se i recomanem als usuaris que deixin les aixetes amb un rajolí d'aigua perquè aquesta circuli i així evitar la congelació de canonades.

 • Banner 29 de novembre de 2017 Que no ens fotin el tren!


  Ara el proper objectiu es aconseguir que el tren que arriba a Vic a les 23h, allargui el trajecte fins a Ripoll. Aquest tren deixa els usuaris a Vic, però el comboi s'aparca a Ripoll i es tractaria que fent el mateix trajecte acceptés usuaris.

  En la roda de premsa feta ahir, Rosa Vestit, alcaldessa de Sant Quirze, ha aprofitat per demanar la supressió del pas a nivell de Sant Quirze, "una inversió de 2 milions assumible per un ministeri". Alhora que ha destacat que un tren és un servei necessari per a un poble, així i tot hauria de ser la pròpia empresa, Adif i Renfe, qui fes l'esforç de captar nous usuaris. Però el col·lectiu "Que no ens fotin el tren" junt amb els alcaldes i alcaldessa ha decidit posar fil a l'agulla per reivindicar un servei essencial.

 • El nostre Comerç és un Luxe 23 de novembre de 2017 El nostre comerç és un luxe

  El comerç de proximitat és un luxe, un valor que manté el poble viu i ofereix producte de qualitat amb garanties. També la comoditat i atenció que no aconsegueixen les grans superfícies. Per això Sant Quirze de Besora aposta per la iniciativa de promocionar el comerç de proximitat amb una campanya 'El nostre comerç és un luxe' que promou el consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

  Compra el teu poble, és garantia de qualitat i proximitat

 • Ajuntament de Sant Quirze de Besora 16 de novembre de 2017 OBRES DE MILLORA DEL TRAM DE CARRETERA DE VIDRÀ

  El pròxim dilluns s'inicien les obres de la carretera de Vidrà. Es té previst que durin aproximadament 4 mesos. Aquestes obres implicaran que durant aquest període la carretera de Vidrà el transit quedarà restringit un sol carril que es regularà per semàfors. El carrer de La Torre es tallarà el pas dels vehicles fins al c/ dels Patis i el carrer dels Patis es convertirà en un carrer de doble sentit fins a la plaça de Les Monges.

  Les obres de millora d'aquest tram permetran una circulació més fluida i la formació d'una vorera al marge dret de la carretera per a vianants.

 • Diada de la Gent Gran 6 de novembre de 2017 DIADA DE LA GENT GRAN

  Aquest diumenge Sant Quirze té una cita anual amb la Diada de la Gent Gran. Serà a les 5h de la tarda a la Sala de la Cooperativa i es començarà amb un berenar per tots els assistents i a continuació hi haurà concert de piano i solista per Susanna Del Saz.

 • Un any de la depuradora 6 de novembre de 2017 Un any de depuradora, una realitat en funcionament
 • El Pont 3 de novembre de 2017 3 anys del nostre Pont
 • La Castanyada 27 d'octubre de 2017 La Castanyada

  De nou arriba la nostra castanyera i Sant Quirze ho celebra. El dia 31 d'octubre a les 5h tarda a la plaça Bisaura, els més menuts podran gaudir del grup d'animació infantil Fletxa Blava, la tarda del 31 d'octubre i l'1 de novembre durant tot el dia, els alumnes de 4t d'ESO del SI Bisaura vendran castanyes i els beneficis aniran destinats al viatge de fi de curs a Tenerife. 
  I només us podem dir... Us hi esperem!!!

 • Pressupostos participatius 25 d'octubre de 2017 EL POBLE HA DECIDIT!

  Després de la campanya que es va fer el mes de juliol, on es preguntava els veïns i veïnes de Sant Quirze en què volien que es destinés una partida de 32.000€ del pressupost anual de l'Ajuntament. A causa de l’escàs marge entre les dues primeres opcions, l’equip de govern ha decidit portar a terme els 2 projectes.

Pàgina 1 de 7
Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:00
Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:00