Notícies

Pàgina 1 de 4
 • NI 5 d'abril de 2019 Licitació per optar ala concessió administrativa del BAR de de les Piscines Municipals
 • co-mix 17 de març de 2019 CO-MIX al teatre 'El Centre'

  El dia 23 de març a les 21:30h i 24 de març a les 18h, representació de l'obra CO-MIX al teatre 'El Centre'. Podeu adquirir les entrades als tel. que trobareu al cartell d'aquesta publicació.

  No us la perdeu!!!

 • bj 13 de març de 2019 Bisaura Jove

  BUSNIT:

  Al programa BusNit del passat dissabte 2 de març de 2019, van participar 45 joves del Bisaura, 28 dels quals eren Sant Quirzenques i Sant Quirzencs. Aquest any, el BusNit i el carnaval de Terra Endins incorporaven dues novetats: amb la participació al Bus, s'entregava un braçalet lila que permetia als assistents obtenir aigua gratuita a diferents punts de la rua i a les barres de la carpa. L'altre novetat fa referència als canvis cada cop més visibles que la comarca d'Osona està fent cap a la prevenció i actuació en violències i agressions sexistes, amb la incorporació d'un punt lila com espai d’informació, prevenció, detecció i actuació davant les violències sexistes que es puguin donar durant la festa.

   

  PROGRAMA PIDCES:

  PIDCES con les sigles de "punt d'informació i dinamització en els centres d'educació secundària". Aquest projecte té l'objectiu de que la tècnica de joventut es trobi present a l'institut Bisaura un dia a la setmana durant l'hora del pati per tal d'acostar el servei a un entorn proper als joves del Bisaura i Orís. Aquest punt d'informació permet que les noies i els nois puguin fer demandes més directes, resoldre dubtes de manera més fàcil i poder respondre de manera més eficaç a les seves necessitats i interessos reals. Aquesta mesura es reprendrà en els propers dies.

 • Carnaval 28 de febrer de 2019 Carnaval de Torelló

  Com cada any, el Consell Comarcal posa a disposició el BUS nit al Carnaval de Torelló. D'aquest servei en poden gaudir els majors de 16 anys i ofereix a la població jove el trajecte de tornada a Sant Quirze de Besora  la nit del dissabte 2 al diumenge 3 de març a les 4h  -puntual- de la matinada des de Torelló. La parada des d’on sortiran els autobusos s’ubicarà al carrer del Ter, a la zona del Gimnàs Osonawellness.

  Cal inscriure's per poder gaudir d'aquest servei i trobareu la informació al mateix enllaç de la notícia.

 • Carnaval infantil 21 de febrer de 2019 Carnaval infantil a Sant Quirze de Besora

  El Carnaval arriba a Sant Quirze, un Carnaval que compartim amb el poble veí i que aquest any Sant Quirze és l'amfitrió.

  El dia 24 a les 17:00h al Pavelló Municipal de Sant Quirze de Besora, els nens i nenes podrà gaudir de l'espectacle del grup 'Disco Baby', i es donarà berenar als infants assistents.

  Caldrà anar disfressats i amb ganes de passar-ho bé

  Us hi esperem!!!

 • gencat 11 de febrer de 2019 Nou canal de Telegram de la Generalitat

  La Generalitat ha obert un nou canal de comunicació a Telegram amb l’objectiu de difondre notícies, continguts i informacions d’alt valor de servei per a la ciutadania. Així es converteix en la primera institució pública que disposa d’aquest eina, tal com ja fan alguns mitjans de comunicació, partits polítics i empreses.

 • Plàstic 3 de febrer de 2019 Exposició d'Eudald Alabau

  Podeu visitar l'exposició d'Eudald Alabau a la Sala d'exposicions de Can Tija, els dissabtes i diumenges de 5 a 2/4 de 8 da la tarda.

 • Innundacions 27 de gener de 2019 Dinar d'agraïment als voluntaris/es que van col·laborar a les tasques de neteja

  L'Ajuntament, com a mostra d'agraïment, convida a dinar a tots els voluntaris/es que van col·laborar a les tasques de neteja de la zona esportiva a causa de les últimes riuades.

  El dinar serà el pròxim diumenge 3 de febrer a les 14;00h, al Pavelló Municipal.

  Des de l'Ajuntament estem molt agraïts de la generositat dels veïns i veïnes de Sant Quirze que sempre responen en situacions adverses i de l'esforç incondicional que va suposar la neteja d'aquesta zona en concret.

  Moltes gràcies a tothom!!!
   

 • BPF 25 de gener de 2019 Nou mobiliari a la Biblioteca Pompeu Fabra

  Aquest mes de gener, s'ha renovat el mobiliari de la Biblioteca Pompeu Fabra per així millorar l'aspecte, fer-la més acollidora i confortable.

  Hi haurà jornada de portes obertes el pròxim 1 de febrer per tal d'inaugurar les reformes on es farà una lectura de contes a càrrec de Subi & Anna.
  ,
  Des de l'Ajuntament, esperem que continueu gaudint d'aquest espai de lectura i estudi.

 • Gelada 24 de gener de 2019 RISC DE CONGELACIÓ DE CANONADES I COMPTADORS D'AIGUA

  A causa de la baixada de temperatures, des de l'Ajuntament informem que cal protegir els comptadors d'aigua que es troben a la intempèrie o corren el risc de congelar-se i recomanem als usuaris que deixin les aixetes amb un rajolí d'aigua perquè aquesta circuli i així evitar la congelació de canonades.

 • Minideixalleries 14 de gener de 2019 Sant Quirze de Besora, poble que recicla

  Amb la intenció de fomentar el reciclatge, aquesta setmana s'han posat al nostre poble dos minideixalleries, una a la plaça Bisaura i l'altre a la Font Fresca..

  S'hi podran reciclar cd's i dvd's, cartutxos de tinta, aparells elèctrics i electrònics petits, piles i bateries i també bombetes led i de baix consum. D'aquesta forma s'espera reduir la quantitat d'aquests materials que encara es troben al contenidor de rebuig.

 • Arribada de Ses Majestats Els Reis d'Orient 4 de gener de 2019 Arribada de Ses Majestats Els Reis d'Orient

  Els Reis Mags d'Orient ja són de camí a Sant Quirze de Besora i arribaran el demà 5 de gener després d'un llarg viatge. Per celebrar l'arribada reial, es farà una enlairada de fanalets a la plaça Bisaura a les 18h i tot seguit se'ls acompanyarà fins a la plaça Major, on l'alcaldessa, M. Teresa Espadaler, els hi lliurarà "la clau que obre totes les portes" perquè puguin repartir els regals que van demanar per carta els infants del nostre poble. Us hi esperem ben abrigats!!!
   

Pàgina 1 de 4
Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:00
Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:00