Notícies

Pàgina 1 de 6
 • Trail del Bisaura 13 d'octubre de 2017 Trail del Bisaura 2017

  Com cada any en aquestes dates arriba aquest cap de setmana el Trail del Bisaura. Sant Quirze es prepara per poder gaudir d'aquest esdeveniment i tenir-ho tot a punt per quan arribin els participants.
  El Trail del Bisaura ja remunta a la seva 5a edició i es consolida com un dels esdeveniments de fama internacional reconegut pel seu trajecte i la bellesa del paisatge.

   

 • Cros Escolar 10 d'octubre de 2017 6è Cros Escolar

  Aquest diumenge a Sant Quirze es va celebrar el 6è Cros Escolar que forma part de la Lliga comarcal amb la participació de diferents pobles d'Osona. El curs 2017 -2018 la primera parada va ser el nostre poble donant així el tret de sortida amb una cita quinzenal fins a l'última etapa que és el 18 de febrer a Folgueroles.

  L'esdeveniment ens deixa fotos i imatges que podreu veure al següent enllaç:
  https://photos.app.goo.gl/psG4aBOQugWy1SFi2

   

  Des de l'Ajuntament volem donar les gràcies a tots els participats i col·laboradors per fer-ho possible

 • AG 2 d'octubre de 2017 Aturada General 3 d'octubre

  Amb motiu de l'Aturada General, aquest dimarts, 3 d'octubre, l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora atura la seva activitat i deixarà d'oferir tots els serveis municipals.

 • Fira del Tast 29 de setembre de 2017 Fira del Tast

  Sant Quirze de Besora alberga diumenge 1 d'octubre la Fira del Tast del Bisaura. Artesania, comerç, mostra d'entitats, concurs de munyir vaques...es reuneixen de nou com cada any a plaça Bisaura, a una fira que es consolida amb la seva 18a edició com a referent i mostra de productes del territori.

 • Associació LEADER 27 de setembre de 2017 AJUTS LEADER 2017 - Programa d'ajuts per fomentar el desenvolupament de les zones rurals.

  El programa d'ajuts per fomentar el desenvolupament de les zones rurals consisteix en una metodologia de treball que té com a objectiu fomentar el desenvolupament local de les zones rurals i ajudar les entitats i persones del món rural a millorar el potencial del seu territori.

   

 • Escola Segimon Comas 12 de setembre de 2017 Tornada a l'escola

  De nou deixem l'estiu enrere i arriba junt amb la fresqueta la tornada a l'escola.
  L'escola Segimon Comas es prepara per rebre els alumnes d'infantil i primària del curs 2017/2018.

  Aquest any els més petits de P3 són nascuts l'any 2014 i els més grans l'any 2006.
  Des de l'Ajuntament us desitgem un any ple de projectes, emocions, inquietuds i coneixement.

  A tots ells i a tot l'equip de professors BONA TORNADA!!!

 • Diada Nacional de Catalunya 11 de setembre de 2017 BONA DIADA A TOTHOM

  Com cada onze de setembre, celebrem la Diada Nacional de Catalunya amb una ballada de sardanes amb la Cobla principal de Llançà i Osona a la Plaça Bisaura. Es repartirà coca i begudes entre els assistents.

 • BisauraArt 2 de setembre de 2017 BisauraArt

  El 2 de setembre Inauguració de Bisaurat on es mostren obres de diferents disciplines d'artistes locals i de la zona.
  La mostra es podrà veure tot el mes de setembre a la Cabanya del Castell de Montesquiu.

 • Cap de setmana del jovent 22 d'agost de 2017 Cap de setmana del jovent

  Un cop més a Sant Quirze de Besora arriba el 'Cap de setmana del Jovent'. Els pròxims dies 25, 26 i 27 d'agost. ' Bisaura  jove' junt amb la comissió ' Nem Tard' ompliran Sant Quirze d'activitats pel jovent del  Bisaura .

 • Atemptat de BCN 18 d'agost de 2017 Acte de rebuig a l'atemptat d'ahir a Barcelona i Cambrils.

  A les 12 h un centenar de persones s'han aplegat davant l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora i han fet 5 minuts de silenci com a mostra de suport a les víctimes i rebuig per l'atemptat terrorista que va patir ahir la ciutat de Barcelona i Cambrils.

  Quan han tocat les 12 h la regidora Marta Basco ha llegit un manifest i a continuació la plaça ha quedat en silenci.

  D'aquesta manera Sant Quirze se suma el col·lectiu de municipis que han fet el mateix gest de condemna al terrorisme i amb les banderes ondejant a mitja asta es decreten 3 dies de dol.

 • Acte de suport a les víctimes 17 d'agost de 2017 Acte de suport a les víctimes davant de l'Ajuntament

  Es convoca a tots els ciutadans de  #Santquirzedebesora  a fer 5 minuts de silenci, avui divendres a les 12.00 h davant de l'Ajuntament.‬

  Les banderes onejaran a mig pal els tres dies de dol decretats pel President Puigdemont.

 • Clàusules en prèstecs hipotecaris 17 de juliol de 2017 Clàusules abusives en les contractacions de les entitats bancàries

  La Diputació de Barcelona, amb col·laboració amb el Col·legi d'advocats de Vic, ha posat a disposició de les persones consumidores, un servei d'orientació jurídica per a qui se senti afectat per a clàusules abusives en les seves contractacions amb entitats bancàries. Això inclou els afectats per a clàusules sòl, però també per d'altres tipus de clàusules abusives.

Pàgina 1 de 6
Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:00
Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:00