Notícies

Pàgina 1 de 6
 • Festa major 2018 6 de juny de 2018 FESTA MAJOR 2018

  Tota la informació de la Festa Major a l'enllaç de a continuació.
  http://www.ajsantquirze.cat/festa-major-2018

 • Plaça 6 de juny de 2018 Contractació d'un tècnic/a de formació pel Centre de Formació Forestal Especialitzada

  S'obre procés selectiu per a la contractació d'un tècnic/a de formació pel Centre de Formació Forestal Especialitzada del Consorci de la Vall del Ges,Orís i Bisaura.

  A l'enllaç podreu consultar les bases:  http://www.gesbisaura.cat/el-consorci/anuncis/proces-seleccio-tecnic-a-de-formacio-del-centre-de-formacio-forestal-especialitzada

 • Aquabrava 5 de juny de 2018 4a SORTIDA JOVE AL PARC AQUÀTIC AQUABRAVA (ROSES)

  El dijous 12 de juliol, es realitzarà la 7a sortida jove mancomunada amb municipis d’Osona centre i d’Orís i Bisaura. En aquesta ocasió es farà la 4a sortida jove al parc aquàtic de Roses. Aquestes sortides es realitzen dos cops l’any, al novembre s’organitza una sortida a Port Aventura, i al mes de juliol, al parc aquàtic de Roses.

 • Superherois 1 de juny de 2018 Casal d'estiu 2018

  Ja us podeu inscriure el casal d'estiu d'enguany que aquest any va de superherois.

  El món està perdent molts dels seus valors i per poder-los recuperar no hi ha millor manera que començar pels més joves. Amb la nostra escola pretenem donar les eines necessàries per arribar a formar uns petits superherois capaços de mantenir vius tots aquests valors.

  Serà un estiu on farem sortir els superpoders que tot nen porta dins.

  Animeu-vos!!!

 • Estació meteorològica 28 de maig de 2018 Estació meteorològica

  Sant Quirze de Besora ja forma part de la xarxa de municipis que disposa d’estació meteorològica gestionada per www.meteosona.cat.  L’estació està situada a la zona esportiva de Can Guixà i les dades meteorològiques es poden consultar  a la pàgina web de l’Ajuntament o a l'enllaç  http://www.meteosona.cat/estacio/SantQuirzeBesora/

  Resta pendent posar una webcam on es podrà veure el temps real del nostre poble. L’observatori permet mesurar la temperatura, el vent, la humitat, la pressió i la radiació solar a més de recollir les dades amb gràfiques i resums mensuals.Aquestes dades es recullen i sintetitzen per tal que puguin analitzar-se i ésser utilitzades de referent en un futur. 

 • Festa solidària de l'Esport 1 de maig de 2018 Festa solidària de l'esport

  Dissabte 5 de maig, es va fer la Festa Solidària de l'Esport a #santquirzedebesora. Des de les 9h matí i durant tot el dia, esvan  realitzar tot tipus d'activitats relacionades amb l'esport. Aquest any la campanya de solidaritat ha anat per la recerca i investigació de la diabetis infantil.

  Les activitats eren des d'iniciació a la pesca, txikung per les cervicals, escoleta esportiva infantil, bitlles catalanes, tennis, pàdel, bàsquet, tennis taula, billar... Fins a una exhibició de patinatge i una ballada de country. Finalment a les 19h es van vendre entrepans saludables a la pista Municipali la recaptació va anar íntegra pel programa CIDI de l'Hospital Sant Joan de Déu.

 • preinscripció 29 d'abril de 2018 PREINSCRIPCIÓ a la LLar d'infants 'Els Quirzets'

  El pròxim dimecres i fins al dia 15, comença la preinscripció pel curs 2018-2019 a la Llar d'Infants 'Els Quirzets'. Tota la documentació que cal portar la trobareu el següent enllaç.

  http://www.ajsantquirze.cat/el-municipi/guia-del-municipi/equipaments/llar-dinfants-els-quirzets.html

 • Sant Jordi 18 d'abril de 2018 Sant Jordi 2018

  Aquest pròxim diumenge  Sant Quirze de Besora celebra els actes de Sant Jordi amb un esmorzar de coca i xocolata, acompanyat d'activitats, tallers i inflables. A continuació, a les 12 h del migdia, el Grup Alma i la mar de contes faran l'espectacle ' contes de Sant jordi ' i seguidament es donaran els premis dels guanyadors del cartell de Festa Major.

  El dia 23, Diada de Sant Jordi i durant tot el matí, els alumnes de l'escola Segimon Comas vendran productes elaborats per la seva cooperativa a la plaça Bisaura

 • Toys 13 d'abril de 2018 La Cooperativa Toys of Bisaura

  La Cooperativa Toys of Bisaura presenta el seu projecte a l’alcaldessa i a la primera tinent d’alcalde de Sant Quirze de Besora.

  L’alumnat de 5è curs de l’escola Segimon Comas s’han citat aquest dimarts dia 10 d’abril a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora amb l’alcaldessa, Rosa Vestit, i amb la primera tinent d’alcalde, Mª Teresa Espadaler, per explicar-los els últims progressos assolits i l’estat d’execució del seu projecte emprenedor Toys of Bisaura.

 • Consistori infantil 12 d'abril de 2018 Consistori infantil

  Dimecres dia 21, el consistori infantil es va reunir amb l'alcaldessa per valorar les actuacions fetes el 2017. Iniciar noves propostes i repassar el nostre entorn, així com informar de les millores locals a la font de Sant Jordi. També hi va haver temps per escoltar el programa electoral de l'alcaldable que es presentarà aquest any 2018.


  Els membres del consistori, són escollits democràticament pels seus companys de classe, i el seu mandat dura un any. Consisteix a tenir veu dins les decisions que pren l'ajuntament per tal que es tinguin en compte les seves necessitats i preferències. També és una manera que els infants entenguin el funcionament d'un sistema democràtic on tothom pot ser representant i està representat.

 • Oferta de feina 10 d'abril de 2018 Oferta de feina, Ajuntament de Sant Quirze de Besora

  Es convoquen 6 ofertes de feina a l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora.

  2 places de Socorrista per la Piscina Municipal a l'estiu.
  2 places d'atenció el públic, manteniment i neteja per la Piscina Municipal a l'estiu.
  1 Paleta/ manobre.
  1 Manobre/ peó.

  Trobareu les bases dels processos al Tauler d'anuncis de l'Ajuntament o a l'enllaç: https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=823780001

 • Josep Trilla 6 d'abril de 2018 Exposició de paisatges i marines

  Dissabte 7 d'abril a les 18:00h a la Sala d'Exposicions de Can Tija, inauguració de l'exposició de Josep Trilla on mostra la seva pintura de paisatges i marines fetes a l'oli.

Pàgina 1 de 6
Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:00
Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:00