Comunicació

Servei de premsa

Des del  Servei de Premsa  us oferim la possibilitat de contactar amb l'Ajuntament perquè ens pogeu explicar tot allò que considereu interessant i que poguem penjar a la nostra pàgina web.

Si treballeu en un mitjà de comunicació i esteu interessats en obtenir més informació sobre alguns dels actes programats al nostre municipi o voleu cobrir un esdeveniment

Contacteu amb: Laura Prat

Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 14:30 hores
Telèfon: 938 529 017
e-mail: comunicacio@ajsantquirze.cat

 • Osona.com Sant Quirze de Besora implanta una aplicació mòbil per notificar incidències a l'equipament urbà

  L'Ajuntament de Sant Quirze de Besora implanta un nou servei de consultes i comunicació d'incidències en l'equipament urbà a partir d'aquest mes de febrer. D'aquesta manera, a través de l'aplicació mòbil de Línia Verda, l'Ajuntament afegeix un nou canal de comunicació perquè tot ciutadà pugui informar dels desperfectes que detecta a la via pública o fer alguna consulta del seu interès. Es poden notificar les incidències de manera gratuïta i anònima sense la necessitat de trucar o desplaçar-se.

 • Pressupostos participatius Pressupostos participatius

  Aquest mes de juliol Sant Quirze de Besora obre una proposta d’enquesta participativa perquè els veïns i veïnes del poble puguin escollir en què gastar una part del pressupost municipal de l’Ajuntament. El vot podrà ser presencial, a través de fulletons que s’han repartit a cada casa, com de manera telemàtica a través del web de l’Ajuntament. D’aquesta manera Sant Quirze obra una nova proposta de participació ciutadana on tots els santquirzencs i santquirzenques podran escollir el poble que volen.

 • Osona.com Sant Quirze de Besora celebra una concorreguda Festa Major

  Sant Quirze de Besora  ha celebrat aquest cap de setmana la festa major amb una gran afluència de públic. Amb tot tipus d'activitats i espectacles per totes les edats i gustos, els santquirzencs han donat la benvinguda a l'estiu amb tradició i humor. Els carrers del poble s'han omplert de disbauxa, festa i tot tipus d'activitats per a tots els gustos i edats.

   

 • Osona.com Sant Quirze de Besora dona la benvinguda a la calor amb la festa major
 • Canal Taronja Festa Major en viu

  La de Sant Quirze de Besora és una de les festes majors d'estiu més matineres d'Osona. Ha tingut els seus dies àlgids entre dijous i diumenge de la setmana passada. Una de les novetats era la gimcana 'Humor amarillo' per als més joves.

 • Cap de setmana del jovent Cap de setmana del jovent

  Cap de setmana ple d'activitats pel jovent de Sant Quirze de Besora

  Els concerts de Banda Biruji, Remember anys 80, 90 i 00 o el carnaval d'estiu, principals actes de la celebració

Formulari de contacte

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 18.08.2017 | 10:51
Darrera actualització: 18.08.2017 | 10:51