La sala d'exposicions Can Tija ja té la programació 2021

Dilluns, 12 d’abril de 2021

Des del maig del 2021 al gener del 2022, estan previstes un total de 7 exposicions.

L'Ajuntament de Sant Quirze de Besora i el BisaurArt ja han elaborat tota la programació de la sala d'exposicions Can Tija des d'aquesta primavera fins a l'hivern. Així, a partir del mes de maig començaran tot un seguit de 7 exposicions que s'allargaran fins al gener del 2022. Les exposicions seran les següents:

  • De l'1 al 30 de maigRetalls d'infantesa - Encarna Tolosa: Encarna Tolosa presenta obres figuratives fresques amb textures i colors que intenten transmetre emocions, una línia en la que porta treballant els últims 4 anys.
  • Del 5 al 27 de junyExposició col·lectiva d'artistes de Sant Quirze: Aquesta exposició aplega un grup d’artistes locals amb una gran diversitat de tècniques i estils.
  • Del 3 de juliol a l'1 d'agostOnades - Pili Mata: Onades de benestar és el que he sentit Pili Mata pintant amb entusiasme i perseverança aquestes teles que en aquesta exposició vol mostrar.
  • Del 18 al 26 de setembre, Alumnes del curs de dibuix i tècniques pictòries de Sant Quirze de Besora: Mostra dels millors treballs realitzats durant curs de dibuix i tècniques pictòriques s’exposem obres de joves i adults.
  • Del 2 al 31 d'octubre, Miquel Roma: Mostra de la meva afició per la pintura figurativa, realista. Em fa especial il·lusió presentar una petita col·lecció dels treballs que vaig fer durant el confinament de març i abril de 2020, en forma de dibuixos, aquarel·les, tot en petit format. També presento obres diverses (olis) i una mostra del que és la meva passió “el retrat”.
  • Del 6 al 28 de novembre, Exposició homenatge a Juan Serradell Vila: Pinzellades de suaus tonalitats, lluminositat i harmonia, expressen la seva gran admiració de la naturalesa.
  • De l'11 de desembre al 9 de gener, Exposició de diorames del Grup pessebrista de Sant Quirze de Besora: El Grup Pessebrista de Sant Quirze de Besora serà l’encarregat de cloure el cicle d’exposicions d’aquest nou semestre.

La sala d'exposicions està oberta dissabtes i diumenges de 17 a 19.30 h.

Darrera actualització: 12.04.2021 | 12:27