Fonts

Explica'ns la teva experiència


La ruta de fonts ha estat creada per fer un itinerari de passeig perquè els santquirzencs i santquirzenques puguin gaudir de les fonts del poble i dels paisatges que les envolten, així com la flora i la fauna que puguem trobar. Aquesta ruta recull les fonts del municipi, així que part d'ella ens permetrà gaudir del passeig pels carrers del nostre poble. Fonts tan emblemàtiques com la font del'espadaler o la font de....converteixen aquest recorregut com a patrimoni del nostre poble i enriqueixen el nostre llegat cultural. 

Ens agradaria que ens expliquéssis quines experiències històries t'han passat quan has fet aquesta ruta o has visitat alguna font. (final de la pàgina) o al email: comunicacio@ajsantquirze.cat

Ens agradaria que pugéssis fotos de la teva experiència al següent enllaç.
Pujar fotos.

Gràcies per ser partícep!!!

Mapa de les Fonts


Tanca Formulari

Explica'ns la teva experiència

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers de l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora, únicament per a la finalitat de mostrar el web de les fonts. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a Ajuntament de Sant Quirze de Besora, Plaça major 1, 08580 Sant Quirze de Besora.


Darrera actualització: 21.09.2022 | 12:12
Darrera actualització: 21.09.2022 | 12:12