Salutació de l'Alcaldessa

M.Teresa Espadaler, alcaldessa de Sant Quirze de Besora us dóna la benvinguda.

Com a recent alcaldessa de Sant Quirze de Besora, us dono la benvinguda a aquesta pàgina web. 

El web, és un servei municipal obert les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, accessible des de qualsevol lloc. El temps i l’espai, per tant, ja no són limitacions per establir contacte amb l’Ajuntament o per tenir coneixement de l’acció de govern i la gestió municipal.

Us convidem a que feu servir aquesta via per fer-nos arribar els vostres suggeriments, dubtes i inquietuds, amb la finalitat de millorar cada dia el servei cap a vosaltres.

Entreu i aprofundiu en tots els espais i possibilitats de la nostra pàgina web, tant els santquirzencs/ques com els usuaris que estimeu el nostre poble o bé que simplement el voleu conèixer.

Sigueu benvinguts!

M. Teresa Espadaler Casellas
Alcaldessa de Sant Quirze de Besora

Formulari de contacte

Avís legal

Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers de l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora, únicament per a la finalitat de fer arribar l'informació al responsable via web. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a Ajuntament de Sant Quirze de Besora, Plaça major 1, 08580 Sant Quirze de Besora.

Darrera actualització: 16.12.2018 | 17:53
Darrera actualització: 16.12.2018 | 17:53