Sant Quirze s'adhereix a la campanya #ElsCimsPelsDretsLGBTI

Dimecres, 23 de juny de 2021 a les 00:00

​Els darrers anys, hem celebrat la data del 28 de juny, dia de l’orgull LGBTI, des de la xarxa SAI LGBTI en coordinació amb les entitats LGBTI de Catalunya. 

Com sabeu, aquesta data és per celebrar l’orgull LGBTI. L’any passat el lema va ser “Orgull de país” on vam donar visibilitat en els nostres municipis pintant els passos de vianants, a més de moltes altres accions d’iniciativa comarcal i municipal. 

Enguany les entitats del CNLGBTI a través de la comissió de coordinació, ens proposen avançar en a la campanya de visualització dels drets LGBTI amb una acció adreçada a fer "els cims pels drets LGBTI". 

Aquesta acció té la finalitat de posar la bandera de l'arc de Sant Martí en el cim o lloc emblemàtic (far, pont, platja, campanar, ermita, ...) de la població i/o comarca i llegir un Manifest o text explicant a la ciutadania quines accions a favor dels drets de les persones LGBTI s’han realitzar des del consistori i/o comarca. 

La idea del cim té el paral·lelisme amb l’esforç de la pujada per aconseguir la fita, el camí costerut d’uns drets que gràcies a la constància d’entitats i administracions, any rere any, d’ençà d’aquell no gaire llunyà 2014, hem estat treballant conjuntament per assolir. 

Per tal d’avançar, revisem allò que hem realitzat, parem, prenem forces, fem voleiar la bandera i omplim-nos d’orgull, només així sabrem allò que ens queda per fer plegats en el camí cap als drets de les persones LGBTI. 

Per visibilitzar al màxim l'acció, caldria gravar o fer fotos de l’acció i compartir-ho a través de les xarxes socials amb el hashtag #ElsCimsPelsDretsLGBTI. 

Darrera actualització: 23.06.2021 | 15:03