El taller "Cuidem la columna", aquest mes de setembre al Centre de dia

Divendres, 13 d'octubre de 2023 a les 00:00

Durant els pròxims dijous 8, 15, 22 i 29 de setembre i 6 d'octubre al Centre de dia es durà a terme el taller de salut i exercici físic "Cuidem la columna" impartit per FisioBisaura.

Aquesta proposta, repartida en cinc sessions de sis a dos quarts de set, ens serviran per descobrir els aspectes clau per cuidar la salut de la nostra columna, en un format tant teòric com pràctic.

El taller, pensat per aquelles persones que volen cuidar la seva columna, pretén que les persones que el cursin aconsegueixin assolir coneixements bàsics sobre la columna i sobre com cuidar-la per prevenir lesions. També es vol afavorir la pràctica de l'exercici terapèutic com a eina preventiva i pal·liativa de les lesions de columna.

Durant les classes es proporcionaran a tots els assistents els coneixements, recursos i eines necessàries per a cuidar la columna perquè els puguin incloure en les seves rutines diàries. Potenciant un estil de vida saludable i actiu per tal de millorar el nivell de vida de les persones.

Aquesta proposta és totalment gratuïta, i està oberta a totes aquelles persones que estiguin interessades a millorar la seva salut.

Darrera actualització: 02.09.2022 | 15:45