Infantil

Infantil

Benvinguts "canalla" del poble,

En aquesta secció del web, trobareu tot el contingut d'activitats infantils, les últimes notícies del vostre interès, adreces, telèfons, horaris, etc.

Sobretot, informar-vos que teniu un Consistori Infantil a l'Ajuntament amb un Alcalde que ha estat escollit democràticament i que us representa. Si teniu alguna queixa/suggeriment, us hi podeu dirigir.
Podreu veure els vostres representants a l'enllaç de continuació.

Les Escoles del Municipi

Els Quirzets i Escola Segimon Comas

Notícies

 • 20 de juny de 2017 Flama del Canigó Flama del Canigó

  Divendres 23 a les 7h tarda a la Plaça Bisaura, arriba la Flama del Canigó a Sant Quirze de Besora amb ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Llançà i Osona.

  Hi haurà coca i beguda per a tothom.

 • 12 de juny de 2017 Festa Major 2017 Festa Major 2017

  Ja ha arribat la Festa Major!

  Entra moltes altres activitats, hi haurà les tradicionals sardanes, l'Orquestra Maravella, animació infantil, Nits de Gats... I a destacar com a activitat nova d'aquest any, HUMOR I DISBAUXA amb "Humor Amarillo'. Finalment s'acabarà la festa amb l'esperat castell de focs de fi de festa. 

  I només queda dir, veniu a la festa, amb ganes de gresca, de reunir-nos amb 'Belles' amistats, de sortir el carrer, parlar, riure amb la vostra gent i gaudir d'un poble molt nostre.

 • 2 de juny de 2017 FESTA MAJOR 2017 2on torneig de tennis taula 2n Torneig de tennis taula

  Demà dissabte 3 de juny, es celebrarà el 2n torneig de tennis taula.

  Els participants més petits, s'hauran de presentar a partir de les 9h matí a l'edifici de la Cooperativa per inscriure's.

  I més tard, a les 16h, hi haurà el Torneig social de tennis taula al mateix recinte.

 • 2 de juny de 2017 FESTA MAJOR 2017 4rt Concurs d'Instagram Concurs d'Instagram

  Del 5 el 19 de juny, a través de l'aplicació Intagram, es farà un concurs fotogràfic on els participants hauran de pujar fotografies amb l'etiqueta  FMSantQuirze17

  El premi serà un Smartbox i la foto guanyadora es publicarà a la revista local 855. El guanyador s'enunciarà a través del Facebook de l'Ajuntament el dia 21 de juny.

   

 • 19 de maig de 2017 Casal d'estiu l'Escletxa 2017 Casal d'estiu de l'Escletxa 2017


  Des del dilluns 22 de maig i fins el 7 de juny, s'obren les inscripcions pel Casal d'Estiu l'Escletxa 2017 .

  Aquest any tots els científics i científiques del poble experimentaran amb la Dra Led, on entre moltes altres activitats gaudiran d'una gimcana, festa de l'escuma, festa Holi, excursions, piscina, jocs gegants, tallers, experiments... Serà un estiu on els nens i nenes de Sant Quirze trobaran la fórmula de divertir-se, aprendre i fer amics, amb un resultat final d'un estiu inoblidable .


  Pels interessats, el dimarts 23 de maig a les 20h, hi ha una reunió informativa a l'Escola Segimon Comas.

Activitats

Darrera actualització: 14.11.2016 | 11:43