Comerç

Sant Quirze gaudeix d’un gran nombre d’establiments comercials que ofereixen una variada oferta de productes sent així un motor important en el comerç de proximitat del poble al servei dels seus habitants i també de poblacions veïnes que troben en els diferents establiments, a part dels productes de qualitat, un tracte de proximitat i confiança, de servei i d’assessorament personal.  

Al municipi hi trobem establiments de diferents sectors: serveis, restauració, fleca, complements de la llar i de la persona, embotits de producció pròpia, farmàcies i centres de salut, entre d’altres, que fan un bon mix comercial a l’hora de fer la compra habitual i també gaudir de l’oci.

Les garanties del comerç local de Sant Quirze de Besora es defineixen com:

o    Comerç de proximitat

o    Varietat de productes i serveis

o    Productes i serveis de qualitat

o    Productes artesanals

o    Tracte personal

o    Assessorament professional

o    Confiança

o    Compra racional

o    Sostenibilitat mediambiental

o     Seguretat

 

Notícies

  • 13 d'abril de 2018 La Cooperativa Toys of Bisaura Toys

    La Cooperativa Toys of Bisaura presenta el seu projecte a l’alcaldessa i a la primera tinent d’alcalde de Sant Quirze de Besora.

    L’alumnat de 5è curs de l’escola Segimon Comas s’han citat aquest dimarts dia 10 d’abril a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora amb l’alcaldessa, Rosa Vestit, i amb la primera tinent d’alcalde, Mª Teresa Espadaler, per explicar-los els últims progressos assolits i l’estat d’execució del seu projecte emprenedor Toys of Bisaura.

Darrera actualització: 31.01.2017 | 12:03