Benestar social

Què son els Serveis Socials?

Els  serveis socials bàsics , són el conjunt d’actuacions destinades a informar, atendre i donar suport personal a tots els ciutadans i ciutadanes del municipi, especialment a les persones amb mancances d’autonomia personal, amb dependència, i amb dificultats en les relacions personals, familiars i/o socials.

Els serveis socials bàsics s'organitzen territorialment i estan dotats d'un equip multidisciplinari  que ha de fomentar el treball i la metodologia interdisciplinaris, integrat pel personal professional necessari per al compliment de les seves funcions, amb l'estructura directiva i de suport tècnic i administratiu que s'estableixi per reglament. Els serveis socials bàsics inclouen els equips bàsics, els serveis d'ajuda a domicili i de teleassistència.

Notícies

  • 7 de juliol de 2017 Mulla't per l'esclarosi múltiple Mulla't

    Aquest diumenge 9 de juliol a les 12 h del matí a la Piscina Municipal 'Mulla't per l'esclarosi múltiple'

    En aquest acte i a l'hora en punt, tots els assistents es tirarant a la Piscina per donar suport a la causa i els afectats de esclarosi múltiple.

     

  • 1 de febrer de 2017 L’Ajuntament de Sant Quirze de Besora implanta un nou servei de consultes i comunicació d’incidències en l’equipament urbà. Aplicació per a mòbil on es poden fer consultes o informar d'una incidència a la via pública

    A través de l’aplicació mòbil de Línia Verda, l’Ajuntament afegeix un nou canal de comunicació perquè tot ciutadà pugui informar dels desperfectes que detecta a la via pública o fer alguna consulta del seu interès.  A partir del mes de febrer els veïns de Sant Quirze de Besora podran notificar les incidències de manera gratuïta i anònima sense la necessitat de trucar o desplaçar-se.

Darrera actualització: 07.10.2016 | 13:34