El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va assistir al Dinar d’empreses de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

Divendres, 23 de setembre de 2016

El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, va assistir, el passat divendres, al 4rt Dinar d’empreses, que organitzen anualment el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló.

L’acte, que es va celebrar a Torelló, va comptar amb l’assistència d’una cinquantena d’empresaris, juntament amb l’alcalde de Torelló, Santi Vivet; la presidenta i el vicepresident del Consorci de la Vall de Ges, Orís i Bisaura, Rosa Vestit i Manel Romans; la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central, Laura Vilagrà; el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca; i d’altres alcaldes i regidors dels municipis adscrits al Consorci.

El conseller va poder mantenir un intercanvi d’impressions amb representants polítics i empresarials del territori i va poder conèixer de primera mà les seves inquietuds i preocupacions. Després del Dinar d’empreses, el conseller Baiget va visitar dues empreses de Torelló.

Darrera actualització: 28.10.2016 | 11:07