Salutació de l'Alcaldessa

Benvolguts i benvolgudes,

Teniu davant vostre un portal que pretén donar l’accés a les informacions sobre tot el que passa al municipi de Sant Quirze de Besora de manera ràpida i accessible, així com els serveis que podem oferir-vos en línia.

Hem dedicat recursos i temps per oferir-vos una nova web que sigui de fàcil navegació, amb continguts actualitzats i accessible per tothom. Creiem que és una de les formes més ràpides de conèixer el nostre municipi, els serveis i les nombroses activitats que s'hi fan.

De fet, l'avenç de les noves tecnologies obliga contínuament a les administracions a ser capdavanteres en aquest àmbit. La comunicació de l'ajuntament cap al ciutadà és necessària, però també a la inversa. Per aquest motiu, també us animem a que ens feu arribar els vostres suggeriments, realitzeu tràmits en línia i mireu sovint les notícies i l’agenda d'activitats.

Tot i així, una pàgina web només permet fer-se una vaga idea de com és Sant Quirze de Besora, així doncs, amb el mateix compromís i responsabilitat que em vaig posar al capdavant de l'Ajuntament de Sant Quirze, em poso a la vostra disposició i us convido a visitar-nos.

Us esperem a Sant Quirze de Besora.

Rosa Vestit i Villegas
Alcaldessa de Sant Quirze de Besora

Darrera actualització: 21.04.2017 | 12:42
Darrera actualització: 21.04.2017 | 12:42