Salutació de l'Alcaldessa

Benvolguts i benvolgudes,

Teniu davant vostre un portal que pretén donar l’accés a les informacions sobre tot el que passa al municipi de Sant Quirze de Besora de manera ràpida i accessible, així com els serveis que podem oferir-vos en línia.

Hem dedicat recursos i temps per oferir-vos una nova web que sigui de fàcil navegació, amb continguts actualitzats i accessible per tothom. Creiem que és una de les formes més ràpides de conèixer el nostre municipi, els serveis i les nombroses activitats que s'hi fan.

De fet, l'avenç de les noves tecnologies obliga contínuament a les administracions a ser capdavanteres en aquest àmbit. La comunicació de l'ajuntament cap al ciutadà és necessària, però també a la inversa. Per aquest motiu, també us animem a que ens feu arribar els vostres suggeriments, realitzeu tràmits en línia i mireu sovint les notícies i l’agenda d'activitats.

Tot i així, una pàgina web només permet fer-se una vaga idea de com és Sant Quirze de Besora, així doncs, amb el mateix compromís i responsabilitat que em vaig posar al capdavant de l'Ajuntament de Sant Quirze, em poso a la vostra disposició i us convido a visitar-nos.

Us esperem a Sant Quirze de Besora.

Rosa Vestit i Villegas
Alcaldessa de Sant Quirze de Besora

Formulari de contacte

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 22.09.2017 | 13:05
Darrera actualització: 22.09.2017 | 13:05