Trail del Bisaura 2018

Divendres, 12 d'octubre de 2018 a les 08:00

Com cada any en aquestes dates arriba aquest cap de setmana el Trail del Bisaura. Sant Quirze es prepara per poder gaudir d'aquest esdeveniment i tenir-ho tot a punt per quan arribin els participants.
El Trail del Bisaura ja remunta a la seva 6a edició i es consolida com un dels esdeveniments de fama internacional reconegut pel seu trajecte i la bellesa del paisatge.

 

El Bisaura és una subcomarca desconeguda per la majoria de gent. Aquesta situació de terra de confluència i de pas ha fet que conservi multitud de llocs encara verges i per explorar. D’aquí neix el Trail del Bisaura, per donar a conèixer aquests indrets màgics gaudint de la muntanya i de l’esport.

Consta de 4 trajectes, el més curt, trajecte S, és d’11 km i té 579 m de desnivell positiu, després ve el trajecte M de 21 km amb un desnivell positiu de 963 m, a continuació el trajecte L que té un recorregut de 50 km i un desnivell positiu de 3100 m i pels més atrevits, hi ha el trajecte XL on els participants faran 80 km amb un desnivell positiu de 5200 m.

Aquest ‘Trail’ consta d’un reconeixement en l’àmbit internacional i situa Sant Quirze de Besora com a epicentre de l’esport d’alt nivell. Aquest fet ha provocat que pràcticament totes les inscripcions estiguin plenes tan bon punt es van obrir.

Pàgina oficial:
http://www.traildelbisaura.com/

I aquest any s'obre una secció per qui vulgui seguir la cursa en directe
https://traildelbisaura.livetrail.net/

Darrera actualització: 12.10.2018 | 10:27