Oberta la presentació de sol·licituds dels Cupons d'Innovació BCN Smart Rural

Dimecres, 21 d'agost de 2019 a les 00:00

Nova línia d'ajuts per innovar al sector agroalimentari i forestal a càrrec de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) per a les les zones rurals de la demarcació de Barcelona. 

Us informem que, en data 3 de juliol de 2019, l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) va obrir la convocatòria dels Cupons d'Innovació BCN Smart Rural, una nova línia d'ajuts econòmics per a microempreses del sector agroalimentari i forestal que estiguin ubicades en municipis de la Catalunya Central (Anoia, Bages, Berguedà, Moianès i Osona) on tingui aplicació el programa Leader o bé que formin part del Parc Rural de Montserrat. A Osona, això inclou els següents municipis: Alpens, l'Esquirol, Lluçà, Montesquiu, Muntanyola, Olost, Orís, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Rupit i Pruit, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès, Sant Martí d'Albars, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, Sant Sadurní d'Osomort, Sant Vicenç de Torelló, Santa Cecília de Voltregà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Santa Maria de Besora, Sobremunt, Sora, Tavertet, Vilanova de Sau.

Els Cupons d'Innovació BCN Smart Rural subvencionen la contractació d'un servei d'assessorament expert, és a dir, la transferència de coneixement necessària per dur a terme un projecte d'innovació. La quantia dels ajuts és del 80% del cost del servei, fins a un màxim de 2.950€ + IVA per empresa. 

Us n'adjuntem un fulletó informatiu i un enllaç a les bases reguladores. Podeu descarregar els documents de sol·licitud en aquest enllaç: www.desenvolupamentrural.cat/cupons_innovacio

El període de presentació de sol·licituds finalitza el 20 de setembre de 2019 a les 14:00h.

Per a més informació, podeu contactar directament amb ARCA a l'adreça innovacio@arca-dr.cat o bé al telèfon 665 69 45 68.

Els Cupons d'Innovació BCN Smart Rural s'emmarquen dins del PECT BCN Smart Rural, un projecte de desenvolupament rural a les comarques no metropolitanes de la demarcació de Barcelona, implementat per la Diputació de Barcelona, ARCA i el CTFC, i cofinançat per la Diputació de Barcelona i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en el marc del PO FEDER de Catalunya 2014-2020.

 

Darrera actualització: 21.08.2019 | 13:29

Imatges

Infografia cupons explicació