L'Organisme de Gestió Tributària romandrà tancat fins a nou avís

Dijous, 26 de març de 2020 a les 00:00

D’acord amb l’estat d’alarma decretat pel Govern de l’Estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del coronavirus COVID-19, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la infecció de la malaltia coronavirus COVID-19, les instal·lacions de l’Organisme de Gestió Tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), romandran tancades des d’avui dia 16 de març de 2020.

Tot el personal que té disponibilitat, per no gaudir de permís per atendre fills o persones dependents al seu càrrec, continuarà treballant a través de mitjans telemàtics, a fi que aquesta situació tingui la menor afectació als ingressos municipals.

L’atenció al contribuent, es mantindrà a través dels següents canals:

- Telemàtica (www.orgt.diba.cat)

- Correu electrònic, a l’adreça: orgt.atenciociutadana@diba.cat , a través de la qual es podrà rebre i contestar consultes.

Recordeu, no obstant, que els terminis administratius i judicials, tant de prescripció com de caducitat, estan suspesos, així que els ciutadans no han d’estar preocupats si tenien algun tràmit pendent.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració per afrontar aquesta complexa situació.

Per a qualsevol informació complementària que us resulti necessària al respecte, restem a la vostra disposició.

Darrera actualització: 27.03.2020 | 08:30