La Cooperativa Toys of Bisaura

Divendres, 13 d'abril de 2018 a les 00:00

La Cooperativa Toys of Bisaura presenta el seu projecte a l’alcaldessa i a la primera tinent d’alcalde de Sant Quirze de Besora.

L’alumnat de 5è curs de l’escola Segimon Comas s’han citat aquest dimarts dia 10 d’abril a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora amb l’alcaldessa, Rosa Vestit, i amb la primera tinent d’alcalde, Mª Teresa Espadaler, per explicar-los els últims progressos assolits i l’estat d’execució del seu projecte emprenedor Toys of Bisaura.

Entre altres aspectes, els han explicat com ho han fet per organitzar de manera eficient els recursos i les tasques a realitzar mitjançant la creació de diferents departaments (màrqueting, producció, tresoreria, comunicació, etc.). També quines són les joguines que vendran al públic i com ho han fet per organitzar la seva producció i fixar-ne el preu.


Toys of Bisaura és una cooperativa creada pels alumnes de 5è amb l’objectiu d’entendre quin és el procés de creació d’una empresa cooperativa i experimentar el seu funcionament des de diverses vessants. I això ho portaran a la pràctica mitjançant la venda de joguines elaborades artesanalment amb materials reciclats. Tots els beneficis es destinaran a una ONG.

Aquest projecte s’emmarca dins del programa Cultura emprenedora a l’escola, el qual està orientat al foment de valors emprenedors com la iniciativa, l’organització, la solidaritat, la cooperació i el respecte al medi ambient.
Alhora, aquest projecte està desenvolupat i coordinat per l’escola Segimon Comas i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb l’impuls i el suport de la Diputació de Barcelona.


Finalment, l’alumnat cooperativista de Toys of Bisaura ha sol·licitat a l’Ajuntament el permís per instal·lar una parada els propers dies 23 i 27 d’abril a la plaça Bisaura i a la plaça Major –respectivament- amb la intenció de vendre-hi els seus productes. En aquest punt, Rosa Vestit ha aprofitat per explicar-los què és una instància i com ho han de fer per registrar una sol·licitud a l’ajuntament.

Darrera actualització: 18.04.2018 | 10:58

Imatges

Toys