Cartell de la Festa Major 2018

Dimarts, 20 de març de 2018 a les 00:00

ANIMA'T

Presenta una foto, una pintura, un fotomuntatge, un dibuix... Que es representi un lloc emblemàtic de Sant Quirze de Besora i participa al concurs de la portada del programa de Festa Major d'enguany.

Només amb la imatge en tenim prou, no cal posar ni text ni dates.

Bases:

1. PARTICIPANTS - La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells. - Els participants han de fer arribar de forma individual un disseny, o foto original i inèdit/a. - Hi ha dues categories: infantil, de 3 a 12 anys, i adult, de 13 a 99 anys.

2. TEMA El tema és: Lloc emblamàtic de Sant Quirze de Besora.

3. MIDA - El format dels cartells ha de ser de DIN A3 (29,7 cm d’ample x 42 cm d’alt), i s’ha de presentar en un suport rígid. O arxiu digital enviat via email de 2MB de pes mínim.

4. TÈCNICA - Els dissenys es poden realitzar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors. No s’admeten tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus i volums enganxats.  

5. PRESENTACIÓ - El termini de presentació d’originals fins el 20 d’abril de 2017. S’han de presentar a l’Ajuntament de Sant Quirze (de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h) o bé, a la Biblioteca Pompeu Fabra (de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.00 h). Es poden presentar de manera presencial o via email a: info@ajsantquirze.cat Els concursants poden anomenar-se amb pseudònim. Podran lliurar l’obra,  amb un sobre tancat, en què constin les dades personals de l’autor (nom, adreça, telèfon, DNI) a l’interior, i el pseudònim la qual es presenten, a l’exterior del sobre. En cas de l’enviament via email, hauran d’adjuntar les dades al cos del missatge.

6. PREMI Guanyador infantil: dues entrades Aquabrava Guanyador adult: dues entrades (Magma + dinar)

Els premis es lliuraran el dia 22 d'abril

Darrera actualització: 20.03.2018 | 13:34

Imatges

Animat