Cartell de la Festa Major 2018

Dimarts, 20 de març de 2018

ANIMA'T

Presenta una foto, una pintura, un fotomuntatge, un dibuix... Que es representi un lloc emblemàtic de Sant Quirze de Besora i participa al concurs de la portada del programa de Festa Major d'enguany.

Només amb la imatge en tenim prou, no cal posar ni text ni dates.

Bases:

1. PARTICIPANTS - La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells. - Els participants han de fer arribar de forma individual un disseny, o foto original i inèdit/a. - Hi ha dues categories: infantil, de 3 a 12 anys, i adult, de 13 a 99 anys.

2. TEMA El tema és: Lloc emblamàtic de Sant Quirze de Besora.

3. MIDA - El format dels cartells ha de ser de DIN A3 (29,7 cm d’ample x 42 cm d’alt), i s’ha de presentar en un suport rígid. O arxiu digital enviat via email de 2MB de pes mínim.

4. TÈCNICA - Els dissenys es poden realitzar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors. No s’admeten tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus i volums enganxats.  

5. PRESENTACIÓ - El termini de presentació d’originals fins el 20 d’abril de 2017. S’han de presentar a l’Ajuntament de Sant Quirze (de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h) o bé, a la Biblioteca Pompeu Fabra (de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.00 h). Es poden presentar de manera presencial o via email a: info@ajsantquirze.cat Els concursants poden anomenar-se amb pseudònim. Podran lliurar l’obra,  amb un sobre tancat, en què constin les dades personals de l’autor (nom, adreça, telèfon, DNI) a l’interior, i el pseudònim la qual es presenten, a l’exterior del sobre. En cas de l’enviament via email, hauran d’adjuntar les dades al cos del missatge.

6. PREMI Guanyador infantil: dues entrades Aquabrava Guanyador adult: dues entrades (Magma + dinar)

Els premis es lliuraran el dia 22 d'abril

Darrera actualització: 20.03.2018 | 13:34