Carnaval de Torelló

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 00:00

Com cada any, el Consell Comarcal posa a disposició el BUS nit al Carnaval de Torelló. D'aquest servei en poden gaudir els majors de 16 anys i ofereix a la població jove el trajecte de tornada a Sant Quirze de Besora la nit del dissabte 2 al diumenge 3 de març a les 4h -puntual- de la matinada des de Torelló. La parada des d’on sortiran els autobusos s’ubicarà al carrer del Ter, a la zona del Gimnàs Osonawellness.

Cal inscriure's per poder gaudir d'aquest servei i trobareu la informació al mateix enllaç de la notícia.

Per inscriure’s: cal portar al punt jove o ajuntament la inscripció degudament emplenades i llegibles per tothom i el cost de 6 euros del servei. Les inscripcions finalitzen el divendres 22 de febrer i el full d’inscripció el podeu trobar a l’ajuntament, a la pàgina web d’Osona Jove (www.osonajove.cat) i adjunt aquesta noticia.

Aquest any hi ha dues novetats: per una banda, s’ha organitzat la campanya “Per Carnaval, tot s’hi val? Passa-t’ho bé sense passar-te”, que vol servir per donar recomanacions a tots els joves per gaudir d’una nit sense ensurts. En aquesta campanya, que també hi han participat les entitats organitzadores del Carnaval, es donen consells relacionats amb temes d’alcohol i drogues o del comportament a seguir durant el carnaval. Per altre banda, es repartiran uns braçalets que donaran accés a punts d'aigua els diferents dies i en diferents punts del carnaval.

Així, la setmana del 25 al 28 de febrer caldrà passar per l’ajuntament a buscar: resguard per pujar al bus + braçalet + recomanacions.

Darrera actualització: 28.02.2019 | 19:29