Aquest és el poble que volem? 

Divendres, 16 d'agost de 2019 a les 00:00

Nosaltres no! I d'acord amb el capítol segon de l'ordenança municipal 56 es pot sancionar amb multes de 60 fins a 750 euros per no utilitzar de forma correcte dels espais, bens i serveis públics.

Està prohibit: no respectar les normes d’ús de la deixalleria i/o del servei de recollida d’escombraries, mobles i trastos vells a domicili i de forma molt concreta, no fer la selecció en origen (no tenir els cubells, contenidors o espai interior reservat per a la tria de les deixalles) i/o no col·laborar a la recollida selectiva. 

Darrerament estan proliferant actes d’incivisme relacionats amb el mal ús dels contenidors de residus, la recollida selectiva i l’abocament en via pública, provocant inconvenients que afecten essencialment a tots els veïns i veïnes i que, al final, repercuteixen en les arques municipals. Des de l’Ajuntament apel·lem al civisme i col·laboració ciutadana per eliminar aquests mals usos per incívics i insolidaris, i fem una crida a fer un bon ús dels contenidors i de la via públics.

Darrera actualització: 16.08.2019 | 09:26