Fira del Tast

Divendres, 29 de setembre de 2017 a les 00:00

Sant Quirze de Besora alberga diumenge 1 d'octubre la Fira del Tast del Bisaura. Artesania, comerç, mostra d'entitats, concurs de munyir vaques...es reuneixen de nou com cada any a plaça Bisaura, a una fira que es consolida amb la seva 18a edició com a referent i mostra de productes del territori.

La Fira del Tast del Bisaura tindrà lloc diumenge 1 d’octubre a la Plaça Bisaura. El tret de sortida el donarà el ‘Concurs de munyir’ que obté de 2 categories, infantil i adult. Al mateix moment els més menuts poden experimentar amb el taller de treballs manuals infantils, seguidament la mostra culinària ‘Mira com cuinem’ amb Isidre Vila ens farà 2 plats i unes postres amb productes de la zona, a les 12h del matí, hi haurà el sorteig de la campanya de dinamització comercial i l’entrega de premis del concurs de munyir vaques. Es finalitzarà amb un vermut de km 0 per gaudir d’un tast de la gastronomia del Bisaura.

La fira compta amb la participació de diversos sectors i s’hi podran trobar parades d’artesans, comerciants i entitats de la població osonenca.

I així Sant Quirze de Besora entra a la tardor amb un dels esdeveniments reconeguts arreu del territori, ja que enguany alberga la seva 18a edició.

Pàgina oficial:
http://tastbisaura.blogspot.com.es/

Darrera actualització: 29.09.2017 | 12:19