Trail del Bisaura 2018

Divendres, 12 d’octubre de 2018

Com cada any en aquestes dates arriba aquest cap de setmana el Trail del Bisaura. Sant Quirze es prepara per poder gaudir d'aquest esdeveniment i tenir-ho tot a punt per quan arribin els participants.
El Trail del Bisaura ja remunta a la seva 6a edició i es consolida com un dels esdeveniments de fama internacional reconegut pel seu trajecte i la bellesa del paisatge.

 

El Bisaura és una subcomarca desconeguda per la majoria de gent. Aquesta situació de terra de confluència i de pas ha fet que conservi multitud de llocs encara verges i per explorar. D’aquí neix el Trail del Bisaura, per donar a conèixer aquests indrets màgics gaudint de la muntanya i de l’esport.

Consta de 4 trajectes, el més curt, trajecte S, és d’11 km i té 579 m de desnivell positiu, després ve el trajecte M de 21 km amb un desnivell positiu de 963 m, a continuació el trajecte L que té un recorregut de 50 km i un desnivell positiu de 3100 m i pels més atrevits, hi ha el trajecte XL on els participants faran 80 km amb un desnivell positiu de 5200 m.

Aquest ‘Trail’ consta d’un reconeixement en l’àmbit internacional i situa Sant Quirze de Besora com a epicentre de l’esport d’alt nivell. Aquest fet ha provocat que pràcticament totes les inscripcions estiguin plenes tan bon punt es van obrir.

Pàgina oficial:
http://www.traildelbisaura.com/

I aquest any s'obre una secció per qui vulgui seguir la cursa en directe
https://traildelbisaura.livetrail.net/

Darrera actualització: 12.10.2018 | 10:27